Last news in Fakti

23 Януари, 2015 15:05 4 250 2

Татяна от Пазарджик не е застреляна от сърбин

  • татяна стоянова-
  • застреляна-
  • сърбин-
  • пазарджик

Няма заподозрян за убийството на Татяна Стоянова - началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов, каза пред БНР говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова. Към момента няма и основна версия за показния разстрел.

Прокурор Стоянова е категорична, че тиражираното твърдение, че Татяна Стоянова е застреляна от сръбски гражданин, не отговаря на истината. Тя не потвърди информацията за намерен отпечатък върху един от патроните.

Единствено е уточнено оръжието, с което е стреляно - сигнално-газово, но преработено за стрелба с бойни патрони, най-вероятно с корпус на „Макаров“ и със заглушител. Към момента не може да се каже дали извършителят е професионалист или аматьор.

Според полицаи, многото изстрели може и да са с умисъл за объркване на разследването.

Кметът Тодор Попов вече е разпитан, като човек от близкото обкръжение на Татяна. Работи се по версиите икономическо, политическо убийство или по лични причини.

В момента се проверяват договорите за обществени поръчки в общината, както и движението по банковите сметки на Татяна Стоянова, която беше простреляна с 5 куршума на 12-и януари пред дома ѝ.

Към момента няма следа, която да води до убиеца, твърдят от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    3 0 Отговор
    Няма и да открият стрелеца. Нашите разследващи са гола вода и кал в ушите. И след 5 години, пак няма да знаят нищо, нито имат знанията нито апаратурата.
  • 2 Строг но справедлив

    0 0 Отговор
    Тези хора като че ли вече нямат възприятия и мозък в главата. Въпросната персона е застреляна демонстративно и за назидание!!! 15 години е правела каквото си иска в общината и е играела по нервите на хората с безпринципност, корупция и беззаконие... Заслужила си е куршумите до един! Амин!