Last news in Fakti

14 Април, 2015 12:39 1 181 0

Повдигнаха обвинение за убийството в Чернево

  • чернево-
  • повдигнаха-
  • обвинение-
  • убийство

Костадин Иванов е обвинен за това, че умишлено е умъртвил Станчо Георгиев

Окръжна прокуратура – Варна привлече като обвиняем за убийство Костадин Иванов, съобщиха от прокуратурата.

Припомняме, че навръх Великден във варненското село Чернево, след скандал между цигански фамилии заради булка беше застрелян 26-годишният Станчо Георгиев, а други двама мъже бяха ранени.

Костадин Иванов е обвинен за това, че на 12 април 2015 г. умишлено е умъртвил Станчо Георгиев в с. Чернаево, обл. Варна. Деянието е извършено вследствие на скандал между извършителя и семейството на пострадалия.

По случая са разпитани множество свидетели, включително и очевидци пред съдия. В двора на къщата на родственик на извършителя, разследващите са открили заровен пистолета, с който е извършено деянието. Извършени са огледи на местопроизшествие, претърсвания и изземвания. Назначена е ДНК-експертиза на оръжието.
Костадин Иванов е задържан с прокурорско постановление до 72 часа.

На 15 април 2015г. прокуратурата ще внесе искане за постоянното му задържане под стража във Варненски окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА