Last news in Fakti

27 Април, 2015 13:03 1 973 0

Мъжът, прострелял две жени в Любимец, е задържан

  • любимец-
  • простреля-
  • мъж-
  • жени

Той е хваната в полунощ, между селата Бисер и Лозен

Мъжът, прострелял две жени в Любимец, е задържан, съобщи МВР.

 42-годишният жител на Любимец е задържан за опит за убийство. Вчера в 11.50 часа, на спешния телефон е получен сигнал за простреляни две жени в града. На място веднага е изпратен автопатрул на РУ-Свиленград, който установил, че на улица „Родопи” мъж е стрелял по две сестри с незаконно притежавана ловна пушка, 12 калибър.

Според разследващите, оръжието е било насочено срещу 35-годишната му съпруга, с която били в процес на развод. 55-годишната пострадала е с наранявания в десния крак, а 53-годишната й сестра – в коремната област.

Двете са настанени в болница без опасност за живота. След инцидента, мъжът е избягал с лек автомобил „Volkswagen - Passat” и бил обявен за общодържавно издирване.

След предприетите незабавни заградителни действия, днес в полунощ, между селата Бисер и Лозен, мъжът е задържан от полицейските служители. В хода на процесуално-следствените действия в землището на село Лозен е намерено и иззето оръжието на престъплението.

Стрелецът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Работата по случая продължава. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА