Last news in Fakti

26 Април, 2015 17:19 3 461 2

Мъж простреля две жени в Любимец

  • мъж-
  • простреля-
  • две-
  • жени-
  • любимец

Полицията го издирва

Мъж простреля две жени в Любимец и офейка. Инцидентът е станал днес, неделя, около обяд, съобщиха източници на Факти.бг. Полицейското присъствие в района е засилено.

Димитър Н. гръмнал две сестри - Танка и Янка, които са съответно майка и леля на съпругата му, с ловна пушка, уточнява онлайн изданието "Стария мост".

Едната жена е улучена в корема и е настанена в хирургичното отделение на свиленградската болница. От здравното заведение казаха, че стрелецът е използвал дребни сачми, раните на жената са повърхностни и няма опасност за живота й. Другата пострадала пък била улучена в коляното с по-сериозен патрон, имала счупване на костта и била транспортирана до ортопедичното отделение в хасковската болница. Тя също е без опасност за живота.

Според запознати причината за гърмежите е семейно неразбирателство. Стрелецът в момента бил в процес на развод, съпругата му не живеела при него. Полицаите издирват любимчанина, който след стрелбата успял да изчезне. Димитър Н. бил около 40-годишен, занимавал се със земеделие. Все още не се знае дали притежаваната от него пушка е законна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янко

    0 0 Отговор
    Какво да се очаква от човек който се занимава с земеделие.! Тя главата му е изпушила от слънцето на къра.
  • 2 onq s konq3грч

    1 0 Отговор
    Хаха!Естествено че адвоката му точно ще повтори думите ти относно "иэпушване" на главата му!Ако обаче дойдеш от любопитство в Добруджа ще видиш техника,с каквата много малко страни НА СВЕТА могат да се похвалят!