7 Май, 2015 12:20 2 328 0

Пиян шофьор уби велосипедист

  • пиян-
  • шофьор-
  • уби-
  • велосипедист

Дрегерът е отчел 1.60 промила алкохол в кръвта

Пиян шофьор уби велосипедист, съобщиха от МВР.

Вчера в 18 часа в РУ-Самоков е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие на пътя Самоков - курортен комплекс Мальовица в района на 15-ти км.

При огледа на местопроизшествието от дежурна оперативна група на ОДМВР-София е установено, че поради движение с несъобразена скорост, на прав участък от пътя, водачът на лек автомобил „Mercedes“ е изгубил контрол над управлението на автомобила и е навлязъл  в насрещната лента за движение.
Шофьорът е блъснал движещия се в нея велосипедист, след което се е завъртял и преобърнал в крайпътно дере вдясно от пътното платно.

43-годишният велосипедист е починал на място. 32-годишният шофьор от с. Маджаре, е изпробван за употреба на алкохол, при което дрегерът е отчел 1.60 промила в издишания въздух.

Мъжът е задържан с полицейска заповед за 24 часа. По случая в ОДМВР-София е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА