13 Май, 2015 15:57 976 0

Обвинения за шофьор, прегазил велосипедист

  • велосипедист-
  • шофьор-
  • обвинения-
  • велосипедист-
  • прегазил

Любомир Ковачки е задържан

Шофьорът, прегазил велосипедист на пътя за Мальовица, е задържан и са му повдигнати обвинения, съобщиха от Прокуратурата.
 
На 12 май 2015г. Окръжна прокуратура-София привлече като обвиняем Любомир Ковачки за две престъпления.

Едното е за това, че на 6 май 2015г., около 18 ч., на пътя гр. Самоков – Мальовица, при управление на лек автомобил “Mercedes“ умишлено е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на велосипедист, а другото за това, че е отнел чуждо моторно превозно средство, без съгласието на собственика, с намерение да го ползва, като е последвала повреда на автомобила.

С постановление на прокурор от ОП-София от 12 май 2015г. Ковачки е задържан за 72 часа.

Днес, по искане на прокуратурата, Окръжен съд–София взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Любомир Ковачки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА