Last news in Fakti

23 Юли, 2015 10:58 1 333 0

Млад мъж почина след сбиване между ромски фамилии

  • мъж-
  • почина-
  • сбиване-
  • ромски-
  • фамилии

Още петима души са в болница с наранявания по крайниците и главите

Млад мъж почина, а други петима са в болница след масов бой между ромски фамилии в кубратското село Брестовене, съобщиха от ОДМВР-Разград.

Мъжът е на 26 г. Сбиването между два ромски рода започнало около 20.30 часа на 22 юли в централната част на селото.

Двама от пострадалите – на 42 години и на 21 години, са оставени под наблюдение в МБАЛ-Кубрат. 70-годишен мъж, 27-годишен и 49-годишен са транспортирани в Разградската болница с наранявания по крайниците и главите, а последният е с фрактура на черепа.

Непосредствено след пристигането в болницата 26-годишният мъж е починал от наранявания по главата. Образувано е досъдебно производство за престъпление.

В РУ-Кубрат са задържани двама мъже на 36 г. и на 27 г. Иззети са дървени сапове, вериги, ножове и газов пистолет.

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и разследване на случая.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА