Last news in Fakti

14 Август, 2015 13:43 1 097 3

Прокуратурата поиска задържане на шофьор, прегазил пешеходец

  • прокуратурата-
  • поиска-
  • задържане-
  • шофьор-
  • прегазил-
  • пешеходец

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в Окръжен съд-Пловдив за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“ на Милан Д., на 24 г. от Пловдив, срещу когото е повдигнато обвинение за нарушаване на правилата за движение и причиняване на смърт по непредпазливост  при пътно-транспортно произшествие на пешеходна пътека.

На 12 август 2015 г. Милан Д., правоспособен водач категория „В“,  при управление на лек автомобил „Алфа Ромео“ с пловдивска регистрация, е блъснал на пешеходна пътека на бул. „Никола Вапцаров“ в Пловдив Димитър Д., на 63 г. от същия град. Вследствие на удара Димитър е починал.

Окръжният съд в Пловдив ще заседава по искането за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ срещу Христо Д. днес от  14 часа в зала №2 на Окръжния съд .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хараламби

    0 0 Отговор
    Абе що ще го задържате само да си създавате главоболия? Не може ли направо едно "досъдебно производство срещу неизвестен извършител" и готово.
    Станахте за смях и на малките деца вече...
  • 2 кики

    0 0 Отговор
    Ами да си плати поне едни 10-20000 лева гаранция и някакви джобни там за адвокатите и ще го пуснат ! Това е законно ! Та нали и адвокатчетата хляб ядат , че и месо , па и коли искат да карат - и те са хорица ?! А ако беше убил куче - жална ти майка юнашка ! Директно в панделата по бързата процедура !
  • 3 КРОКО

    0 0 Отговор
    Едно куче се хвърли върху сина ми преди 2 год,детето беше на 2.5г и много се стресхан и уплаши.Предупреждавахме ги 100 пъти да го водят на каишка,може да не го е ухапало но го уплаши много.Тия ме напсуваха и така,но баща ми е много луд и не издържа и хвана та го утрепа.После съд,ексхимираха го,правиха му аутопсия и т,н,една година разправии по съдилища и накрая го осъдиха на 1200лв да плати и да поеме разноските по делото.А на Стависки и тем подобни богопомазани к...ленца,дето хора убиха и избиха-нищо...нищо, а баща ми за един помяр една година ходи и се мъкна,като парцал и утрепка,,,абе егати държавата и егати справедливоста и съдебната система......айде......на всички там уравници,,,да пукант дано и да им приседне от тия пари най-сетне....