10 Септември, 2015 11:38 784 0

Обвиненият за побоя над дядото в Борисовата остава в ареста

  • борисова градина-
  • дядо-
  • внуците-
  • побой-
  • обвинен-
  • борис петров

Софийският градски съд отхвърли молбата на 31-годишния Борис Петров да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение. Той е обвинен в побоя на 67-годишния Красимир Иванов в Борисовата градина пред очите на двете внучета на Иванов.

31-годишният мъж поиска да бъде пуснат и заяви, че няма нищо общо с нападението, като посочи, че не отговаря на описанието, подадено от свидетелите.

Според магистратите, по делото обаче има събрани достатъчно доказателства за това, че именно Петров е пребил пред 67-годишния мъж. Показанията били изключително последователни, а описанието било близо до неговото.

Съдията посочи, че въпреки че е неосъждан в миналото срещу Петров са се водили няколко наказателни производства. Заради това има "реална опасност" да извърши ново престъпление. По време на делото стана ясно и това, че заради поведението му в съдебната зала на 6-ти август - отправена обида към съдия Петя Крънчева, срещу мъжът се води още едно производство.

Магистратите докладваха и жалба на майката на Петров до Главния прокурор, председателите на съдилища и омбудсмана, в която се изразява недоволство от действията на прокуратурата по случая. Жалбата не беше взета предвид при постановявянето на решението, с което Борис Петров остава за постоянно в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА