Last news in Fakti

19 Октомври, 2015 10:49 2 140 4

14-годишен уби баща си, повдигнаха му обвинения

  • 14-годишен-
  • уби-
  • баща си-
  • обвинения

Той е задържан за 72 часа, обвиненията са повдигнати от Окръжна прокуратура – Сливен

Късно вечерта на 17.10.2015 г. в с. Драгоданово, община Сливен, роденият през 2001г. непълнолетен И.С. в дома си, нанасяйки умишлено удар с нож в областта на сърцето, причинил смъртта на 40-годишния си биологичен баща С.И.

Причините за престъплението са от битово-семеен характер. След деянието си И.С. е останал на местопрестъплението и съдействал на органите на ОД на МВР – Сливен във връзка със започналото разследване.

На 18.10.2015 г. Окръжна прокуратура – Сливен повдигна и предяви на непълнолетния обвинение по чл.115, вр. с чл.63, ал.1, т.2 от НК. Задържан е за срок до 72 часа с прокурорско постановление. Очакват се заключенията по назначените съдебно-медицинска и съдебно-психиатрична експертизи. До момента непълнолетния И.С. не е бил извършител на други престъпления или противообществени прояви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селчо

    0 0 Отговор
    М....лчо-криминалчо

    Коментиран от #4

  • 2 БАЙ СЕРАФИМ

    0 0 Отговор
    Какъв ли изрод е бил бащата, за да поиска детето му да го убие. Сигурно го е малтретирал редовно.
  • 3 Методий

    0 0 Отговор
    Отчаен, Първосигнален, Див и Варварски, начин за уреждане на взаимоотношения но напълно съответстващ на действителното отражение на средата на живот в милата ни Родина.
  • 4 Койчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Селчо":

    Няма начин да не са м...ли, те така си решават проблемите, защото или не си разбират на думите или са неграмотни.