Last news in Fakti

18 Ноември, 2015 20:53 1 772 1

Обвинения за убийството в Поморие остава в ареста

  • иван попов-
  • поморие-
  • убийство-
  • остава-
  • ареста

Ден преди убийството той е удрян с гумен чук по операцията

Обвинения за убийството в Поморие остава в ареста - 1
Снимка: Gramofona.com

Бургаският окръжен съд остави в ареста Димитър Димитров по прякор "Бабата", обвинен за убийството в неделя на 34-годишния Иван Попов с прякор "Костов".

Ден преди показната екзекуция на Иван Попов „Костов”, обвиняемият Димитър Георгиев Димитров е бил удрян с гумен чук по операцията си, съобщиха от Gramofona.com. Бъбреците на обвиняемия са отстранени от 2005 г. В момента той живее с присъден бъбрек от майка си. „Нападателят е знаел къде да удря”, коментира в съда адвокатът на Димитров - Благой Потеров. За нанесените удари в областта на операцията Димитров не е подавал жалба в полицията, но си е пуснал медицинско изследване.

Според прокуратурата Димитров трябва да остане в ареста, защото е обществено опасен. Адвокатът му обаче е на друго мнение. Той помоли съда, Димитров да остане под домашен арест, защото здравословното му състояние е много тежко. Адвокат Потеров каза, че Димитър трябва да остане под наблюдението на родителите си вкъщи. Те следят за неговия специален хранителен режим и прием на определени лекарства.

Обвиняемият каза, че много съжалява за извършеното престъпление и поиска също да си остане у дома.

В случай на обжалване или протест на наложената днес мярка, делото е насрочено пред Апелативен съд-Бургас за 25-и ноември тази година. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    За такива утрепки не трябва да има милост...