Last news in Fakti

25 Ноември, 2015 10:41 1 091 2

Криминално проявен вдигна на крак полицията

  • криминално-
  • проявен-
  • вдигна-
  • крак-
  • полицията

Той се е опитал да ограби жена

Криминално проявен вдигна на крак полицията - 1

29-годишен, криминално проявен, е задържан след получен сигнал за опит за грабеж в Шумен, съобщиха от полицията в града.

Малко след 17.30 часа вчера в дежурната част е получен сигнал от жена, която съобщила, че на бул.”Симеон Велики” до площад “Оборище” неизвестен й нанесъл удар с ръка в лицето и направил опит да отнеме дамската й чанта. Тя дала добро описание на мъжа, съобщила и посоката, в която побягнал. Предприети са незабавни издирвателни действия. Малко след това е получен сигнал, че неизвестен блъска по вратите на православен храм и притеснява клиенти в заведение. Мъжът бил установен пред заведението.

Полицейски служител му разпоредил да спре. Той обаче нанесъл удар с камък в главата на униформения и побягнал, след което скочил в коритото на река “Поройна”, близо до НОИ- Шумен. Полицейските служители го последвали и го задържали.

С помощта на стълба, осигурена от противопожарен екип, мъжът бил изваден. Той е 29-годишен мъж, по прякор Йоско, от Шумен. Отведен е за преглед в МБАЛ- Шумен, след което е задържан за срок до 24 часа в  полицейското управление в града.

В криминалното си досие мъжът има множество кражби, нанесени телесни повреди, противозаконни отнемания на автомобили, изнасилване, унищожаване и повреждане на чуждо имущество, изнудване, хулиганство, убийство и закана за убийство, обсебване, възпрепятстване на орган на властта.

В болницата са прегледани 45-годишната жена, която е без наранявания и полицейският служител, на когото е установена лека телесна повреда.

Материалите по случая са докладвани на дежурен прокурор от РП- Шумен. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    публичен линч заслужава
  • 2 невярващия

    0 0 Отговор
    Ако всичко написано тук е вярно дори 50% то този човек не трябва да е жив!