Last news in Fakti

2 Октомври, 2011 21:49 19 637 6

Задигнаха джип BMW на шефа на ГДБОП

  • антимафиоти-
  • bmw

Дръзки крадци задигнаха служебен джип BMW Х3 на антимафиоти от Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", съобщава  "Труд".

Автомобилът се използвал от началници, включително и от директора Станимир Флоров. Бил е обозначен със стикери на МВР, които му дават право да влиза и паркира в охранявани зони. Кражбата, за която не е съобщавано официално, е станала в средата на седмицата. BMW-то било оставено за малко без надзор в центъра на София. Не е известно дали при бандитския удар в купето е имало служебни документи.

Столичните полицаи, които работят по автокражбите, са били вдигнати на крак да издирват возилото. Преглеждат се записите от камерите за видеонаблюдение.

От МВР отказаха какъвто и да е коментар по случая. Според запознати вероятно до дни BMW-то ще бъде намерено изоставено, както се е случвало често със задигнати коли на висши полицаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    6 8 Отговор
    Авторитета ВИ е такъв,затова се подиграват автоджамбазите !!
    Ще открадне служебна кола с инициали ли ?,майко мила,по наше време тези улигофрени,щяха да проклинат денят в който са родени.
  • 2 bugs_bunny

    2 1 Отговор
    Не се коси! Сигурно някой абитурент-автоджамбазин е полагал поправителен изпит :)
  • 3 Иракли Иракли

    2 1 Отговор
    По смело момчета/отнася се за ОР по криминална/Те неса по-умни
    от Вас,всички хора ще Ви подкрепят.............незабравяйте,че сте
    добрите в този"филм"!!!!!
  • 4 Стефан Милков

    4 7 Отговор
    Ха-ха-ха-хаааааа... Какъв Шенген, какви пет лева?! Това е абсурда в България, полицията не може собствените си автомобили да опази, та нашата сигурност ще пази?!
  • 5 Георги Георгиев

    6 1 Отговор
    Виновни са гадните и нагли шофьори, които най- безцеремонно се предупреждават с примигване на фаровете за милите и скромни полицейски /КАТ/ хранилки по пътищата.
  • 6 blanka

    3 1 Отговор
    da opazim rodnata policia....