Last news in Fakti

29 Януари, 2020 15:54 1 338 0

BMW изгоря до стадион "Дунав"

  • bmw-
  • пожар-
  • русе

Инцидент в Русе

BMW изгоря до стадион "Дунав" - 1

5 сигнала за произшествия и инциденти са наложили намесата на екипи от РДПБЗН – Русе през изминалото денонощие.

Тази нощ в 03:12 часа екип от Втора РСПБЗН - Русе е пратен на сигнал за възникнало запалване в лек автомобил на улица "Околчица" в Русе.

При пристигане на адреса е установено, че пожарът е станал в двигателния отсек на лек автомобил BMW. До него е имало паркиран друг автомобил, който е бил изместен от стопанина му, но огънят е засегнал заден десен стоп и пластмаса на задна дясна врата. Не са установени данни за умишлен палеж, предполага се, че инцидентът е възникнал, заради късо съединение.

За времето от 11:50 до 12:40 часа служители от Втора РСПБЗН - Русе са реагирали на сигнал за запалени сажди в комин на адрес на улица "Байкал" в Русе. При инцидента не е имало нанесени щети.

В 17:38 часа екип от сектор СОД към РДПБЗН – Русе с химически автомобил се е отзовал на сигнал за счупен живачен термометър в гр. Русе на адрес в квартал „Дружба 3“. Инцидентът е бил в апартамент. Спасителите са събрали и депонирали разпиления живак. От 17:55 до 18:25 часа екип от Първа РСПБЗН - Русе с един автомобил е работил по сигнал за запалени отпадъци на улица "Н. Бозвели" в Русе. На място е установено, че е запален метален контейнер за смет, който огнеборците са изгасили.

За времето от 18:51 до 22:35 часа служители от Втора РСПБЗН-Русе са работили в района на катастрофата станала на път II-21 / Русе-Силистра в района на „Сръбчето“. Те са съдействали за изваждане на пострадали и за обезопасяване на местопроизшествието.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА