Last news in Fakti

8 Декември, 2015 08:45 2 775 10

Заобиколени сме от престъпници

  • алексей петров-
  • стрелба-
  • престъпници-
  • заобиколени

Крадат от безнаказаност, затова стават все повече и все по-безнаказани, коментира Анна Заркова

След поредната престрелка в София се появи въпросът ще бъде ли разкрито това престъпление. 

„Разследващите ще изяснят обстоятелствата около тази престрелка, точно толкова колкото изясниха всички престрелки назад, за които се сещаме – престрелката между 3-ма гранични полицаи с 54 случайно срещнати имигранти, ще я изяснят, както изясниха и стрелбата срещу Алексей Петров с гранатомет”, коментира пред Нова телевизия журналистът Анна Заркова. 

Според нея отвсякъде сме заобиколени от хора, чиито поминък са престъпленията. 

„Крадат от безнаказаност, затова стават все повече и все по-безнаказани”, коментира журналистката. 

Тя цитира и статистика, според която всеки 10-ти работещ мъж в България работи в охранителния бизнес. Охранителите са два пъти повече от полицаите. 

Същевременно журналистът Стефан Ташев цитира статистика, според която населението е въоръжено до зъби.

„В населението има над 340 000 единици оръжие – пушки, пистолети, картечници и тн., с 50 млн. боеприпаси”, обясни Стефан Ташев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    3 0 Отговор
    БОГ създаде хората а Колт ги направи равни,това казват
    в САЩ и са напълно прави.Трябва и тука да изравнят
    шансовете на хората,като либерализират режима за носене
    и притежание на оръжие,в момента престъпниците са с
    предимство заради демократичното правосъдие към тях.
  • 2 909

    1 0 Отговор
    НАЙ- ГОЛЕМИТЕ КРАДАЧИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СА В ПАРЛАМЕНТА !!!!
  • 3 глок17

    0 0 Отговор
    Искам Втората поправка от закона на САЩ да се въведе и в България!!!!! Тогава никой няма да се базика с БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, няма мутри, няма бандюги, няма к..и.........., това е Демокрацията.
    Да ги видим тогава мутрите дали ще са толкова отворени.
    Влиза м...ла да краде и получава един в десетката, това е правосъдие.
    Аз предпочитам Глок, това е най доброто.

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "глок17":

    Съгласен съм с теб с изключение на последното - Глок е далеч от най-доброто!!!
  • 5 Четиридесет и две

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "глок17":

    Влезе ли м...ла да краде, по нашето законодателство нямаш право да му залепиш и един шамар, камо ли да го опуцаш. Имаш право единствено да звъннеш на 112 и да чакаш чудо.
    Всичко останало е за затвора.
    Родната полиция те пази, ама основно от лоши мисли, свързани със самоохрана на имота, живота и здравето ти ( казано по научному държавата си държи на монопола по прилагане на сила и нищо друго няма значение ). Я си представи, че оръжията са на свободна продажба - народа ще се възползва веднага. Ама утре, като иде да протестира на жълтите павета барем половината ще си носят и пищовите ( както си ги носеха наскоро едни други протестиращи ).... ей от това ги е страх нашите управници. Те са съгласни мутри да стрелят, м....ли да грабят и изнасилват ама само и само да си траем. Пък ако нещо случайно се заформи и се стигне до гражданско неподчинение - стотина фантета да ни разгонят без проблем.
  • 6 Четиридесет и две

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "глок17":

    ... и Глок 17 не е най-доброто. "Поскъсена" пушчица със съчми 13/0. От 10 м няма как да пропуснеш. Става и за групова цел.
  • 7 krasi velchev

    0 0 Отговор
    krasimir velchev-Госпожа Ана Заркова преди няколко години беше залята със сярна киселина.Не знам,дали извършителят на престъплението получи адекватно наказание.Аз съм лекар и през 2013 год.давах дежурства в болница за наркомани и алкохолици в София.На 17.07.2013год. един наркозависим ми лисна киселина в очите.По неизвестни за мен причина директорката на болницата доц.Соня Тотева ,направи всичко възможно ,да потули случая.Престъпните бюрократични институции,до които съм писал засега прикриват дългия списък от престъпления и закононарушения в Държавна психиатрична болница за лечение на наркомаНИИ и алкохолизъм.Не знам,как се случва скъпи приятели ,но ,който се е заял с мен, не е видял добро.На ,този етап само мога ,да кажа ,,Бог, да пази България''.
  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Нагли журналя - сега като разкриха стрелеца, си мълчите ! Търсите само сензациите.
    И от къде извадихте такива лъжливи данни за оръжията? Кой е този Стефан Ташев, че му се привиждат картечници и милиони боеприпаси? Имам чувството, че журналята искат да има такава висока престъпност!!!
  • 9 Krasimir Velchev

    0 0 Отговор
    krasimir velchev-Госпожа Ана Заркова преди няколко години,беше залята със сярна киселина.Не знам,дали извършителят на престъплението получи адекватно наказание.Аз съм лекар и през 2013год. давах дежуства в клиника за наркомани и алкохолици.На 17.07.2013год.бях залят с киселина от един наркозависим.По неизвестни за мен причини ,директорката на болницата доц.Соня Тотева ,направи всичко възможно ,да потули случая.Имам натрупани документи от този период на работата ми в тази болница,които ,ако се издадат ,биха представлявали един документален роман.На ,този етап,само мога ,да кажа ,,Бог да пази България''Досега не ни е било леко ,а няма и ,да се оправи скоро.

    Коментиран от #10

  • 10 Тертер

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Krasimir Velchev":

    Докторе, що стоиш тука? В Германия има много работа за хора като тебе.
    И в Испания също - тук ще вземаш малко по-малко от Германия, но хората са по-приятни и ще си отживееш спокойно.