Last news in Fakti

7 Декември, 2015 21:20 2 692 2

Задържаха стрелеца от бул.”Черни връх”

  • алексей петров-
  • черни връх-
  • стрелец-
  • задържан

Охранител бил провокиран от двамата криминално проявени и открил огън по тях

Задържаха стрелеца от бул.”Черни връх” - 1

Задържан е мъж във връзка с инцидента на столичния бул. "Черни връх", съобщиха от МВР.

Според първоначалните данни от разследването, пререкание между група млади мъже е причина за възникналия днес привечер инцидент на столичния бул. „Черни връх“. Припомняме, че двама души – Марио на 21 и Любомир на 30 години, криминално проявени за грабеж и причиняване на телесна повреда – пострадаха след стрелба, за която сигнал бе подаден в 17.45 часа на тел. 112. Двамата са настанени в болнично заведение без опасност за живота.

Установен е мъжът, стрелял по тях. Той е охранител на външния периметър на офиса на Алексей Петров и е заявил, че е бил провокиран, което довело до произведените изстрели.

Охранителят е задържан по ЗМВР за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под надзора на Софийската градска прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ega ti

    0 1 Отговор
    Охранителя ще го наградят в нормална държава, а тук ще го съдят. Затова не сме държава.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Да ги беше застрелял на място за назидание на други такива отрепки. Криминално проявени а се разхождат съвсем спокойно и са решили да се заядат, но не са случили човека.