Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 18:34 2 500 0

Разбиха две нарколаборатории за отглеждане на канабис

  • бургас-
  • нарколаборатории-
  • канабис

С полицейска мярка за 24 часа е задържан 34-годишен мъж, собственик на помещенията

Две нарколаборатории за отглеждане на канабис в Бургас са разбили служители от териториалното звено „Борба с организираната престъпност”. Помещенията били специално пригодени за отглеждане на канабис, с монтирани и инсталирани електрически вентилационни системи.
От първото помещение антимафиотите иззели 37 саксии с канабисови растения с височина около 60 см и 20 - с растения „бебета”. В хода на разследването са открити множество разнообразни торни смески, предназначени за обогатяване на почвените показатели на отглежданите растения. Втората нарколаборатория била подготвена за преместване или разширяване на първата оранжерия. Там са открити множество електрически лампи, трансформатори и ел. части за изготвяне на допълнителни системи за качествено отглеждане на канабис.
Установено е, че двете помещения са ползвани от Г.Ж./34г./ от Бургас. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на Г.Ж. продължава, под ръководството на бургаската окръжна прокуратура.
Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА