Last news in Fakti

12 Януари, 2016 15:54, обновена 12 Януари, 2016 18:14 15 452 27

Двама задържани за убийство в центъра на Враца (Видео)

  • враца-
  • младеж-
  • побой-
  • христо монов
Двама задържани за убийство в центъра на Враца (Видео) - 1
Снимка: в. Конкурент

18-годишният младеж почина часове, след като участва в бой в центъра на Враца по-рано днес. Причина за смъртта му са нанесените удари, потвърдиха от врачанската болница. Днес към 13 часа в центъра на града възникна бой между младежа и още други двама.

Двама задържани за убийство в центъра на Враца (Видео)
Снимка: в. Зов виа Конкурент.инфо

По първоначална информация, двамата братя и младежът не са се познавали, според очевидци спорът започнал, след като младежът, който шофирал лек автомобил, натиснал клаксона докато родствениците пресичали пътното платно. След разменени реплики от двете страни, се стигнало от саморазправа и побой.

Убийството на 18-годишния Теодор Й. от Враца е заснето от журналисти, научи tribali.info. Уникален кадър на смъртоносните удари върху момчето е хванат от колегите от вестник „Зов“. На него се вижда как единият от двамата нападатели Десислав държи ръцете на младежа, а брат му Иван го налага.

На място е задържан 32-годишният Иван П., а брат му Десислав /36 г./ по прякор Поничката, се е предал на полицията няколко часа по-късно. Той е с две криминални прояви – кражба и шофиране в пияно състояние. Двамата братя са собственици на автокъща, пише в. „Зов“

Двама задържани за убийство в центъра на Враца (Видео)
Снимка: в. Зов

Около 12,55 часа на 12.01.2016г. в централната част на гр. Враца, в близост до Дома на науката и техниката, е възникнал спор между Т.Й. и две лица – братя във връзка със спазване правилата за движение по пътищата. Спорът прераснал в причиняване на побой на 18 годишния Т.Й. от двамата братя, които му нанесли множество удари с ръце. В следствие на причинените наранявания по- късно Т.Й. Починал, съобщиха от прокуратурата във Враца.

До идването на линейката, половин час след подадения сигнал, пострадалият мъж е лежал безжизнен докато свидетели на инцидента са му оказвали първа помощ.

Д.П. /36 г./, който бе издирван във връзка с трагичния инцидент във Враца, се е явил в полицейското управление. Мъжът е придружаван от адвоката си.

По-рано днес той беше обявен за издирване, след като избяга от местопроизшествие, при което загина 18-годишен мъж, съобщават от пресцентъра на МВР.

В района бе задържан брат му- И.П. /32 г./. По първоначална информация, двамата и младежът не са се познавали. Според очевидци спорът започнал, след като 18-годишният мъж, който шофирал лек автомобил, натиснал клаксона докато родствениците пресичали пътното платно. След разменени реплики от двете страни, се стигнало до саморазправа и побой.

Двама задържани за убийство в центъра на Враца (Видео)
Снимка: в. Зов

Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

В хода на разследването са установени множество свидетели, които в момента се разпитват в РУ-Враца. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мухаха

    1 7 Отговор
    Точно така трябва да е, бой до смърт на мекеретата, ще ми бибитка докато пресичам, ся да бибитка на св.Пешо.

    Коментиран от #2, #4, #13, #16

  • 2 Румен Янев

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "мухаха":

    Откаченяко пожелавам ти да те пребият и в същото време да те изнасилват !!! Но искам да стане много бавно защото процесора ти е слабичък и трябва да усетиш всичко !!!Между другото изпий си хапчето дето те връща донякъде в реалния свят - важно е за теб !!!И да ти кажа ОЛИ това да пресечеш пътно платно без да имаш това право в много държави се счита като предумишлено самоубийство !!! Интернет стана достъпен и за хора които не могат да се разпишат...а това е кофти !!!
  • 3 sandi

    1 1 Отговор
    Бесило за гадовете!!!Съболезнования за семейството на убития
  • 4 перничанин

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "мухаха":

    ей главчо я ела в перник,да видиш къде е св.пешо
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    Жалки к...лета , дано след време същото споходи и вашите деца , да усетите болката на родителите и на ваш гръб , жалко за детето.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Коста

    2 0 Отговор
    Работата смърди. Не защитавам убийците, те трябва да отговарят за престъплението, но от свирка с клаксон, в последните версии се стигна до засичане на друга кола. Вместо да помагат на пребития, хора и журналисти правели снимки, после по телевизията мрънкаха срещу институциите. Тях пък си ги знаем, затова ме е страх, че врачанските идиоти пак ще се отърват.

    Коментиран от #11

  • 8 диан

    1 0 Отговор
    добре поне станало ли е ясно
    кой е с предимство?
    или кой е по по най?
  • 9 ддд

    2 1 Отговор
    е на стават сутринта
    кафенце потриват ръце
    автокъща 5 работника
    пари, чакат 3 продажби
    а вечерта в ареста с обвинение за убййство
  • 10 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    КАК МОЖЕ ДВАМА ДЕБЕЛАКА ДА БИЯТ ТОВА
    ХИЛАВО МОМЧЕ ЧЕ И С БОКС
  • 11 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Коста":

    МНОГО СИ ПРАВ
  • 12 kuku

    1 0 Отговор
    Само не схванах,как при толкова свидетели,всички са дзяпали, а не са помогнали на хайвана ! Ей...прост Български народ,само сейр му дай !

    Мир на праха на това младо момче !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 дядоЯго

    2 0 Отговор
    и каква е сега поуката неразбрах ? при пешеходец на пътя какво да натискам -клаксон , спирачка или газ ?
  • 15 ББ

    0 0 Отговор
    не е проблема в клаксона
    проблемът е че младежа със Обласната регистрация
    им е казал
    Да ва .. и прости
    вместо да се радва, че замалко да не ги блъсне
    и си изял боя.
    Само че тези дебелаци са прекалили с боя.
    Не са възпитани днешните младежи.
    Нямат уважение към другите хора в обществото,
    несигурни са в себе си, нямат собствена самооценка
    и почти никакви добродетели
    и изграден морал
  • 16 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "мухаха":

    Всяване на омраза, расизъм и други подобни коментари онлайн е подсадимо от няколко години, дано някой пусне жалба, пък много лесно след това ще те намерят кой си!
  • 17 dfsfds

    1 0 Отговор
    Най-вероятно момчето е получило инфаркт. :(
  • 18 БАТ мишо

    1 0 Отговор
    младите трябва някой да ги научи че да псуваш на майка не е хубаво . пак са го бавили с бокса . направо между очите с ТТ то . някакъв кавал на 18 ако говори за майка и понеже тренира е курназ да я е.. . най вероятно ги е ударил и първи или е скочил на бой първи ..... нали са сещате че той ако даде газ и си замине те пеша не могат да го настигнат.
    ама е слязъл да се разправя ТОЙ
    а някой път даже и да си трениран намираш квото си търсиш както багата си намери
  • 19 Бг

    0 1 Отговор
    Боже мой, какви са тези коментари!Как може да се коментира кой е прав , когато човек е убит . Кои са тези , дето могат да отнемат човешки живот. Толкова ли е опорачен българинът днес. Изпълнен сомраза към ближния си. Ако така вървим и Бог няма да спаси България
  • 20 Людмила

    0 1 Отговор
    Как е възможно за заснемаш с камера, до като пребиват човек ? Как е възможно да стоиш и да гледаш, без да се намесиш ? Обаче нали са направени снимки, ужас и безумие !
  • 21 Людмила

    0 0 Отговор
    Това ли е отговора ? Да убиеш човек ? Какви хора сте Боже моЙ ????????
  • 22 Данаил Лазаров

    1 0 Отговор
    Как може в този град да се случват толкова много и чести убийства на млади хора и то през интервали само от няколко години? Какви хора живеят там? Изобщо хора ли са питам аз? Къде е полицията в този град? Къде е прокуратурата в този град? Граждани на Враца и правораздавателни органи чуйте си кмета, какво Ви казва и се вслушайте в думите му, защото той точно и ясно Ви казва директно за проблемите, който се случват постоянно там и вземете да промените нещата! Това там град за живеене в България ли е или е град в Сирия или Афганистан? Засрамете се от Вашите крайни и брутални действия и вземете малко повече да цените човешкия живот! Нека сега тези двамата убийци да отидат в ареста при онези другите трима убийци също на млад човек! За да се направите на велики и силни пълните гробищата с Ваши съграждани и в същото време Врачанския арест и затвор. Това сега геройство ли е питам аз? Какво му е хубавото от всичко това? Един в гроба и двама в затвора? Е, каква е равносметката, че за да се направиш на "мъж" проваляш живота на някой друг човек и след това и своя за години напред! Толкова ли сте прости и глупави хора в този град, че правите всичко това отново и отново и отново.... Нямам думи просто!
  • 23 Sinatnadqvola

    0 1 Отговор
    Абе какво значи да пребиеш някой до смърт ,било то защото е свирнал с клаксона или е напсувал някой или каквото и да е няма оправдание ? Аз от 11 години съм на боксовия ринг ,хората които са ме били там се броят на пръсти . АБСОЛЮТНО НИКОГА не съм ударил повече от шамар на човек на улицата и никога не съм бил пръв. Обиждали са ме , скачали са ми и най-много един шамар и всичко приключва . Да удряш човек с юмруци в главата е страшна простотия , знаеш ли колко му е физиката на човека , какво има в главата и колко му трябва за да го убиеш ??!! Жалко ,че не е имало кой да защити момчето , не е имало истински мъже , само зяпачи и телефонисти !!! Бият го , приятелката му реве на тротоара и всички седят и чакат да свърши боя .Хубаво , симпатично , младо здраво и момче . Мир на праха му ! Не стига , че не останахме българи в тая ш...на циганска държава , а даже се избиваме взаимно за пълни глупости !
  • 24 русия

    0 0 Отговор
    сволочи !!!...Паразити !!!!..ПОЗОР НА БЪЛГАРИЯ, ДУХОВНО ПРОПАДНАЛИ !!!
  • 25 РУСИЯ

    0 0 Отговор
    сволочи, гадове !!!...ПОЗОР НА БЪЛГАРИЯ, ТРЯБВА ВОЙНА !!!!!!!!
  • 26 Гневно

    1 0 Отговор
    От кога 18 год са деца?Това са младежи ,децата са до 14 години.Вярно че всеки е дете на родителите си ,но не ги ли разглезихме прекалено тези ученици ?Движат се с коли,не ходят на училище,арогантни са навсякъде в обществото,пушат и превръщат междублоковите ни пространства в нужници,а когато самите те станат родители са толкова нагли и безпардонни ,че направо ми се повръща.Вече много младежи на възраст 16-22 години са свързани пряко или косвено с черната статистика на загиналите по пътищата или от убийства и побоища,защото бързат да живеят и не зачитат никого,не знаят що е ценност,доброта ,толерантност.Омръзна ми да напомнят за правата на детето,ученика и т.н.,а ние на техните години знаехме какво е труд и не си позволявахме да се отговаряме или спорим с по-възрастни хора.Сега не дай Боже да направиш бележка на някого те смилат от бой в трамвая ,на улицата навсякъде...
  • 27 хйг

    0 0 Отговор
    Да почива в Мир момчето. Язък, че си отиваме така нелепо..... Но едно не мога да разбера , защо приятелката му седи отстрани и не прави нищо, колкото и да си жена все има варианти да крещи да помагат, да хване нещо от колата и да налага по тези, не разбирам и тези дето снимат, но и нея не я разбирам......