Last news in Fakti

4 Февруари, 2016 05:45 7 244 5

Актьор почти се обеси по време на представление

  • актьор-
  • обеси-
  • представление

Неговият живот е бил спасен от зрителка на спектакъла

Италиански актьор за малко щеше да умре след инцидент по време на театрална постановка, съобщи „Дейли Стар“.

Инцидентът е станал по време на експериментална театрална продукция в Пиза. В един момент зрител на представлението вдигнал шум, след като забелязал, че актьорът се задушава , докато виси от бесило на сцената. 27-годишният Рафаел Шумахер е бил по спешност откаран в болница, където животът му е бил спасен.

До бесилото я е нямало кутията, на която той е трябвало да стъпи, нито е бил обезопасен със специални колани. Има предположения, че става въпрос за опит за самоубийство. Майката на Шумахер признава, че той има проблеми, но не смята, че той би стигнал до подобни действия.

Всъщност Шумахер е бил с маска по време на сцената с бесенето. Той е имал късмет, че един от зрителите на представлението е била лекарка. Тя забелязала, че тялото на актьора се тресе и се втурнала към сцената, за да го спаси.

Един от актьорите в представлението обяснява, че примката на бесилото е била фалшива. В краен случай е имало, кутия която да поеме Шумахер. Той не разбира как се е стигнало до инцидента. Полицията е предприела мерки. Води се следствие.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на роската

    0 0 Отговор
    абе Роска къде се загуби бе човек къде са мацките..........къде отиде воеводата.....четата да не хвана гората

    Коментиран от #2, #4

  • 2 танас

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "фен на роската":

    Четата е на стража , но на Роската са забранили...нещо от гугълчето / така разбрах / . А той - нека да ни каже истината!
  • 3 читател

    0 0 Отговор
    Доста мрачно четиво, в сравнение със старите статии на Роско :(.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 фен на роската

    0 0 Отговор
    роска кажи си ...............