Last news in Fakti

11 Февруари, 2016 11:48 1 947 1

Шофьор уби жена на зебра и избяга

  • шофьор-
  • уби-
  • жена-
  • зебра-
  • избяга

Пострадала е и още една жена, която е настанена в болница

Шофьор уби жена на зебра и избяга - 1

Две жени бяха пометени от кола на пешеходна пътека в Стара Загора. Едната е загинала на място, а другата е настанена в болница в тежко състояние и със счупвания. Шофьорът на автомобила е избягал, съобщиха от полицията в града.

Инцидентът е станал тази сутрин малко преди 7 часа, на кръстовището на булевард ”Славянски” с улица ”К. Ганчев” в Стара Загора.

Недка Ж., на 66 години и Пенка Ж., на 61 години са пресичали бул. „Славянски” в посока север – юг по пешеходна пътека. В същото време в посока запад – изток се е движел неустановен лек автомобил. Шофьорът удря двете пешеходки, като след това не спира, а продължава движението си и бяга от местопроизшествието.

В резултат на удара, на място е починала Недка Ж., а Пенка Ж. е откарана в МБАЛ ”Ст. Киркович” – Стара Загора със счупена дясна подбедрица и наранявания в дясно рамо, сочат първоначални данни от медицинския преглед.

По непотвърдена информация жените са били пометени от такси, което се е движело с бясна скорост. Полицията издирва шофьора.

От прокуратурата съобщиха, че е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „Лишаване от свобода” от 3 до 10 години. Извършен е оглед на местопроизшествието, разпитан е един свидетел и са назначени съдебномедицински експертизи.

Разследването по делото продължава, като предстои извършването на действия за установяване автора на престъплението, разпити на свидетели имащи информация за инцидента, изготвяне на заключенията на назначените експертизи и др.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    УЖАС