Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 16:55 1 294 0

Гледат обжалването на мярката на Иван Евстатиев в четвъртък

  • иван евстатиев-
  • гледат-
  • обжалване-
  • мярка-
  • четвъртък

Пловдивският окръжен съд ще решава дали да остави в ареста обвинения в изнасилване бивш кмет на Стрелча

Пловдивският окръжен съд ще решава дали да остави в ареста обвинения в изнасилване бивш кмет на Стрелча Иван Евсатаиев в четвъртък.

Делото, образувано по жалбата на Евстатиев срещу отказа на Районен съд Панагюрище да измени мярката му за неотклонение „ Задържане под стража” постъпи в Пловдивския окръжен съд днес в 14.26 ч. То беше насрочено за разглеждане на 18 февруари, четвъртък, от 15.30 часа в 2 зала на Пловдивския окръжен съд.

Факти.бг припомня, че Евстатиев е привлечен като обвиняем за това, че на 15 януари 2016 година в хотел в град Стрелча, е изнасилил 16-годишно момиче, като го е привел в безпомощно състояние.

Междувременно, около стотина жители на Стрелча пристигнаха днес Пловдив, за да демонстрират непреклонността си относно провеждането на справедлив процес срещу Евстатиев. Те са убедени, че той не бива да напуска следствения арест до започване на делото срещу него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА