Last news in Fakti

22 Февруари, 2016 18:18, обновена 22 Февруари, 2016 18:43 11 505 24

Заплашват и Бойко Борисов с убийство

  • бойко борисов-
  • заплаха-
  • убийство

Заплахите са били получени в анонимен плик за писмо в министерския съвет. Те включвали снимка на Борисов, куршум и заплашителни послания с изрязани от вестници букви

Заплашват и Бойко Борисов с убийство - 1

Заплахи за убийство на премиера Бойко Борисов са получени в последните дни, научи в. "24 часа" от източници в специалните служби.

Заплахите са били получени в анонимен плик за писмо в министерския съвет. Те включвали снимка на Борисов, куршум и заплашителни послания с изрязани от вестници букви.

В. "24 часа" научи около 12 ч по обяд тази новина, но изчака потвърждение поне от 3 източника преди да бъде публикувана. Около 18 ч стана ясно, че службите са категорични, че заплахата е истинска, а не ставало въпрос за послание от човек с психични проблеми.

Вече е започнала проверка на заплахата като писмото е иззето от службите. Проведени били и разпити на служители в Министерския съвет, за да се установи пътя на писмото.

Премиерът Бойко Борисов потвърди новината пред журналисти. Ето как той коментира какво вижда зад заплахите. "Ни най-малко съм притеснен от заплахите, защото като събереш над 3 млрд. повече от контрабандистите и като спреш около 1,7 млрд. от обществените поръчки. Това са нарушени права в цигарите, алкохола, захарта и месата. Както виждате всеки ден уволнявам служители. Днес е директорът на Агенцията за бежанците", заяви премиерът Борисов.Когато това се случва в една държава е логично да има контраатака, смята министър-председателят.

Ни най-малко съм притеснен от заплахите, няма да е за първи или последен път.  Аз си нося кръста, заяви Борисов и допълни, че не му е приятно да се коментира. Според Борисов това не е най-голямата заплаха за живота му, която е получавал. Когато един премиер каже, че го е страх, то нещата няма да отидат на добре, коментира още Борисов.

Водят се разпити на служители в Министерски съвет.

Запознат съм от колегите с оперативното дело за Делян Пеевски. Това заяви премиерът Бойко Борисов и допълни, че самият Пеевски е потвърдил, местата, където е бил следен необитаеми апартаменти. Затова е било нужно да се вземат мерки, за което е разпоредил на министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Борисов допълни, че и на Мартин Димитров е била предложена охрана. Факти.бг припомня, че наскоро бяха срязани спирачките на автомобила на народния представител. Димитров обаче е казал на Бъчварова, че ще си помисли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шофьорът

    2 0 Отговор
    Сигурно много хора му имат зъб защото прекрати много вече договорени поръчки за строежи, ремонти и др. Не съм специалист по подобни договори но знам, че във всеки договор има и клаузи при неустойки и др. Мен никой не ме заплашва, с моята заплата...
  • 2 1234

    2 0 Отговор
    Трябва още по твърдо да се действа и ще клекнат пред закона,НО:не трябва да се охлабва примката,и да се прибират на топло всички които са прегазили закона включително и министри,и съдии иначе ще се окопитят и ще му видят сметката.Просто трябва вече много твърда ръка иначе ще стане много лошо,може и гражданска война да стане.На последък започна много да се краде от държавата .Крайно време е вече да се сложи РЕД!!!!
  • 3 555

    2 1 Отговор
    Някой ден Бойко няма да е премиер, ще има друг човек - социалистче или атакистче, може би реформаторче, тогава че ви разкаже играта

    Коментиран от #7, #11

  • 4 Марио Ангелов

    4 0 Отговор
    Сериала продължава!
  • 5 Ник

    4 0 Отговор
    Това са пълни глупости! Тъпа инсценировка на правителството за да отклонят вниманието. Кому е нужно сега да му отправят заплахи, при условие че той много скоро ще падне от власт. Тогава ще е много по- лесно. Защо трябва да си създават излишни главоболия при условие, че той контролира към момента властта? Ясно е че ако някой му е вдиганл мерника ще изчака.
    За пореден път ни правят на идиоти!
  • 6 иии

    3 0 Отговор
    Браво цели 3млрд. лв. повече са събрани и какво от това г-н Борисов,тогава защо оставяте инвалиди и техните родители без програма -Личен асистент- Говоря действително за истински случай ,когато от социалните служби идват ,гледат ,виждат детето лежи инвалид 1 група , виждат майката и отказват всякаква помощ.Не знам кой иска да ви убие освен някой инвалид с количка да ви прегази .Те бандити облагодетелствани ,като погледнеш цените на ток,вода,петрол -няма причина да ви пипат ,те трябва да ви пазят ....Срам и позор вече цели 25години,така и не можахме да улучшим с управници...
  • 7 Toko

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "555":

    България я има от около 2 хилядолетия-с Боко или без,пак ще се справим!
  • 8 Коки Николов

    1 0 Отговор
    PR.
  • 9 Иво

    1 0 Отговор
    То ку искаш да трепеш някой да не го предупреждаваш бре. Тва са глупости. Все едно да звъннат , че има бомба в МОЛ-а. Бомбата гърми, никой не предупреждава.

    Коментиран от #10

  • 10 javorrrrr

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Иво":

    Е тъй де, това е сплашване ..... или крайно конспиративните биха казали че сам си го е пратил за трупане на дивиденти
  • 11 Ууууууу

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "555":

    Един ден Бойко няма да го има но ще му останат заемите така или иначе ще продължи да вреди на държавата поколения напред...
  • 12 555

    1 0 Отговор
    Един Некролог на първа страница на вестниците ще бъде голям празник за Българския народ....повод за яко напиване
  • 13 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ПО ДОБРЕ Е БОЙКО ПРЕД СЛАВИ
    БОЙКО ХВАЩА ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ
    КАКВО НЕ ВИ ХАРЕСВА
    СЛАВУН ЛИ ДА ВИ ВЪРТИ НА ШИШ ИСКАТЕ

    Коментиран от #19

  • 14 Хараламби

    1 0 Отговор
    Вие наистина ли сте толкова наивни???
    Ако някой иска да го убие защо ще го предупреждава? За да се пази та да му е по-трудно ли? И то анонимно с изрязани от вестник букви. LOL. Великите отмъстители ги е страх да не разберат кои са.
    Не виждате ли, че това е някаква пуберитетска изцепка или нарочно за привличане на внимание.
  • 15 честно

    1 0 Отговор
    И пеевски борисов със заплахи ?????!!!!!Едновременно .Карайте по първокласен път Видин Монтана и ще разберете от ПЪРВО Лице КАк се крадат Милиарди и заплахите са безмислени а трябва да Отваряме пак Белене и да чукат павета докато са живи .Видин Монтана в павета пък може и навсякъде те Еврокрадльовците са Мнооого
  • 16 Гошко

    1 0 Отговор
    ако имахме закони трябваше да бъде осъден на:
    обесване чрез разстрел..
  • 17 Чукча

    0 0 Отговор
    Пак кьорфишеци,пак димки,пак всичко плува в мъглата.Сам себе си заплашва белким хората го съжалят.Не може като латерна да въртиш едно е също.И пак същите фрази,които не казват нищо-,,ни най-малко съм притеснен от заплахите,защото когато събереш по-вече от 3 милиарда от контрабандистите и спреш около 1.7 млд. обществени поръчки ,,. Какво е събрал и какво е спрял пак не става ясно. Оставя хората да гадаят и всеки да определя отговора така както му отърва или му се иска.А относно това,че всеки ден уволнява служители,ами нали той ги назначава,значи калпави хора назначава.Пълна белиберда т.е. врели некипели.
  • 18 petur4eto

    1 0 Отговор
    Това е патрон бе хора. Куршум е само частта, която излита при изстрел.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Тикво не ти минава номера този път,много се изтърка
  • 21 ники

    0 0 Отговор
    За съжаление ще останат само заплахи .
  • 22 Бай хой

    0 0 Отговор
    Тиква от патрон плаши ли се? Ако бяха нарисували една свинка изгладняла боко щеше да се по.ере.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.