Last news in Fakti

25 Февруари, 2016 08:34, обновена 25 Февруари, 2016 15:50 33 376 136

Четирима са арестувани заради побоя на Околовръстното

  • пребиха-
  • арестувани-
  • побоя

Побойниците са в ареста за 72 часа

Четирима са арестувани заради побоя на Околовръстното - 1
Пребитият мъж

Четирима мъже на възраст между 25 и 46 години са арестувани от полицията в София заради побоя на Околовръстния път в столицата, при който 30-годишен мъж пострада, съобщиха от МВР.

Мъжете са задържани, след като първо беше открита колата им, а по–късно беше проведена и полицейска операция.

Още преди обяд Софийска районна прокуратура привлече като обвиняеми четиримата нападатели, с инициали М. М., Х.Х., Г. Б. и А.Г., за извършено тях в съучастие хулиганство  и причиняване на средна телесна повреда по хулигански подбуди и ги задържа до 72 часа. Предстои утре СРП да внесе искане до Районния съд в столицата за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“, съобщиха от прокуратурата.

Както Факти.бг съобщи, около 17.40 вчера 30-годишен мъж беше нападнат и пребит, заради това, че е направил забележка с клаксона си на друг автомобил за рисково шофиране.

Те го засекли, от тях слезли общо три лица, които му нанесли побой. Пострадалият сам успял да стигне до Пирогов.

Четирима са арестувани заради побоя на Околовръстното

Случката била заснета с мобилен телефон от съпругата на младежа. Тя също получила няколко удара от нападателите, след като опитала да защити половинката си. Скрийншот от видеото, което се разпространява във фейсбук, на което се виждат двама от нападателите виждате вдясно:

Младият мъж разказа пред Нова телевизия, че още с първия удар са били избити предните му горни три зъба и са сцепени устните му. Има и наранявания по ръката.

На 26.02.2016 г. главният прокурор Сотир Цацаров свиква спешно заседание с главния секретар на МВР и директора на ГД“Охранителна полиция“ –МВР за  вземане на незабавни мерки за осъществяване на засилен контрол за опазване на обществения ред и осъществяването на охранителната дейност в страната.

"Както си карахме по околовръстното и един автомобил ме засече. Той притискаше всички на пътя, избутваше ги. Аз му подадох звуков сигнал, защото щяхме да се ударим. Междувременно от другата ми страна също се залепи автомобил за колата ми. Помислих, че двамата се състезават, защото бяха с мощни коли", разказва той.

В момента, в който мъжът отбива от "Околовръстното шосе" на разклона за кв. "Драгалевци", другите два автомобила тръгват след него. Единият пресича пътя му, а другият съседното пътно платно.

"Принудително спрях, нямах избор. Излезнах от колата да попитам какво става. От другия автомобил излезе първо един мъж, а след него още двама. Бяха въоръжени с пистолети и ясно ми го показаха. След това извадиха метални палки и започнаха да ме бият. При първия удар в лицето ми, ми избиха три зъба и ми разцепиха устата. Само с един удар", разказа мъжът.

При разпореденото незабавно от Районна прокуратура-София разследване е установено, че потърпевшите пътували с лек автомобил Mitsubishi Space runner по бул. „Околовръстен път“ в гр. София.

Тъй като бързали за работа, мъжът маневрирал с управлявания от него автомобил, като преминавал от една лента в друга. При една от тези маневри водач на автомобил Ауди А 8 препречил леко движението на автомобила на мъжа, а последният подал звуков сигнал, за да предотврати настъпване на пътно транспортно произшествие.

В близост до Audi-то се движил Chrysler, който, притискайки Mitsubishi-то, го принудил да спре. От Chrysler и  Audi-то излезли четири лица, които нанесли жесток побой на В.Н. Ударите са нанесени с ръце и метални палки. Едно от лицата е счупило с палка странично огледало на Mitsubishi-то, а друго лице е нанесло удари по спътничката на шофьора.

При нанесения побой на младия мъж е причинено избиване на предните зъби на горната челюст. Установени са оток, охлузвания и разкъсване на кожата от долната страна на предмишницата на лявата ръка. Тези наранявания представляват средна телесна повреда по смисъла на закона, уточняват от прокуратурата

Четирима са арестувани заради побоя на Околовръстното

В социалната мрежа се разпространиха и номерата на колите на нападателите - Audi A 8 и джип Chrysler : 

Прокуратурата светкавично се задейства по случая, като главният прокурор е наредил веднага да се разследва инцидента и го е взел на отчет. 

Става въпрос за частни охранители, които работят във фирма, създадена специално за охраната на едно лице. По информация на Факти.бг става въпрос за Ивайло Ториното, свързан със Златко Баретата.

Разследването по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на МВР.

“Мобилизиран е голям екип за разследване. Прокурорите са категорични и безкомпромисни, че тези лица са с висока степен на обществена опасност, деянието им се отличава с висока степен на обществена опасност. Ще приложим цялата тежест на закона и всички правомощия ще използваме, за да се спре това безпричинно нанасяне на побоища по пътищата, това улично правосъдие и саморазправи. Точно затова утре главният прокурор свиква спешна среща”, заяви Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор.

Ако имате "случки" с тези или подобни "охранители" може да позвъните на редакционните телефони на Факти.бг или да ни пратите имейл на [email protected].


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илиян

    7 0 Отговор
    Нормално....Три "мутри" живеещи още в 90-те пребиват 1 момче.Трима въоражени 100 килограмови тъпаци срещу 70 килограмово момче.На всичкото отгоре това става пред очите на жена му.ДОКАГА БЕ КОМПЛЕКСАРИ,КАТО СТЕ ПО ЕДИН СТЕ КАТО МИШКИ!!!!!! ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ НЕ ПОЛЗВАТ ОРЪЖИЕ И НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ЧИСЛЕНО ПРЕВЪЗХОДСТВО!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Румен Янев

    1 1 Отговор
    Сега ще го изкарат че бил с развалени зъби и друснал в една от малкото дупки по околовръстното...и хоп-зъбките му падналиии !!!Вследствие на което се ядосал че е нацелил дупката и се плеснал по челото от което пък му се сцепили устните.....Впрочем момчетата били спрели да му помогнат ама било късно вече....Ха на бас че ще се скалъпи нещо такова !!!!
  • 3 Едикой си

    2 0 Отговор
    Ш...ни л..нари са тия "мутри", страхливци и пикльовци.
    Това са ПУТ*ОВЦИ!! 3-ма нападат 1....и то с бухалка...
    П .Т * О В Ц И
  • 4 реформатор на деформаторите

    3 0 Отговор
    Природното недоразомение, подвизаващо се като вътрешен министър какво прави?
  • 5 некойси

    3 0 Отговор
    Какъв е извода, излизаш ли от колата държиш зареден пистолет :)
  • 6 мм

    4 0 Отговор
    ..."Става въпрос за частни охранители, които работят във фирма, създадена специално за охраната на едно лице."...

    Кое е лицето, което бива охранявано от тези лумпени! Кое е лицето, което създава наказателна бригада от полуживотни! ...
  • 7 Gost

    1 0 Отговор
    Смърт за тези изроди!!! Ще ми се правят на мутри. Ей такива измислени хора където си мислят че могат да си правят каквото поискат и където поискат, за надзиданеие - разтрел!! Това трябва в тази държава
  • 8 Хараламби

    4 0 Отговор
    "...частни охранители, които работят във фирма, създадена специално за охраната на едно лице".
    На кое лице? Изкарайте лицето да го видят всички. Явно са охранявали лицето и когато са били семейството лицето е гледало отвътре. ИЗКАРАЙТЕ ЛИЦЕТО!!!
  • 9 Gost 11

    3 0 Отговор
    "Прокуратурата светкавично се задейства по случая"......
    Нито се е задействала, нито пък светкавично!
    Щом някой хора си позволяват, посред бял ден да дерибействат и да си правят каквото искат, то на всички е ясно, че нито полиция, нито прокуратура, нито съд действат! Забележете кой извършва голяма част от престъпленията . Охранители, "бивши" полицаи. Аз лично нещо не вярвам, че властта не може да се справи с този проблем. Не искат щото как се крадат милярди с действащи институции.
  • 10 Дядо поп

    3 0 Отговор
    Ако държавата си е на място,сега трябва да отнемат
    лиценза на тази охранителна фирма,та да видим дали други
    по.ерковци ще мутреят.

    Коментиран от #23

  • 11 WarInside

    4 0 Отговор
    А вие какво очаквате в една мутренска държава в ,която законът защитава бандитите ? Сега ще ги държат няма и 48 часа и ще ги пуснат по живо по здраво ,а младежат вече е инвалид за цял живот.Ще пусне дела и накрая ще земе някакви миризлизи 1000-2000лв и тва е..Осакатиха човека.

    Коментиран от #21

  • 12 Balgarin

    0 0 Отговор
    Да! Нека го покажат кое е това лице бе!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бъчварова

    2 0 Отговор
    След проведено раследване се установи ,че не е пострадало момчето от ударите на борците а е ял сандвич с кетчуп и се е умазал,а борците са размахвали сламена палка ,и не са искали да го ударят а да регулират движението поради задръстване.
  • 15 qwerty

    0 0 Отговор
    Момчето ак беше имало ак47 интересно какво щеше да стане:):):)???
    CB 8662 AP ще може да изгори между3-4 мин.
  • 16 БАЙ ГАН4О

    1 1 Отговор
    Сценарий След мом4ето пътува отка4ения му баща бивш френски легионер и вижда слу4ката ,какво ли ще се слу4и на охранителите

    Коментиран от #18

  • 17 СА

    3 0 Отговор
    Като са толкова смели, и се правят на гангстери, защо не нападат коли на НСО? Интересно???

    Коментиран от #22

  • 18 СА

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "БАЙ ГАН4О":

    Или настоящ полковник от ЖАНДАРМЕРИРИЯТА??? :):):)
  • 19 Марио Ангелов

    0 0 Отговор
    ....всичките в буркани и в мазета......
  • 20 Марио Ангелов

    2 0 Отговор
    От колата не се слиза ,приятели ! Зареждаш пистолета или каквото си приготвил и чакаш !
  • 21 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "WarInside":

    Аз след като останах без преден зъб, избит от пиян циганин, нито един лев не видях. Полицията покри всичко, дори полицаите не пожелаха да дойдат до мястото на побоя. Сам си отидох до РПУ и си дадох показнията, после никой не ме потърси.
    Полицията пази престъпниците, а не съвестните граждани.
    Всеки е в пълното си право да използва клаксон извън населено място или да подаде такъв сигнал при риск в населено място. Сега тези няма нищо да им направят, въпреки че момчето е понесло 2ра степен телесна повреда, я подписка, я фиктивна условна присъда. Те са охрана на мутра, а охраната са ударници и изпълняват поръчки на мутрата, колко хора са пребили преди този да ги снима? Понеже и МВР да получат сигнал, те няма да си мръднат пръста, нямат и камери с които да проследят или идентифицират автомобил, камо ли да реагират на време.
  • 22 Space

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "СА":

    Защото са жалки нещастни комплексарчета,на които им отърва да нападат само невинни хора!!
  • 23 българин

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Дядо поп":

    и да отнемат лиценза на охранителната фирма ще се появи нова
    ако забеляза фирмата е охрана само на един човек мислиш ли че им дреме за лиценза ... ама пък ако глобят охраните с по едни 20 30 хилки и да ги осъдят да копат в някой каменна кариера по 5 години на всеки няма да има повече такива инциденти
    другия вариант е всеки да се въоръжава и докато слязат от колата и да ги трепеш и тва е
  • 24 Хари

    1 0 Отговор
    Колата е МИНИВАН Крайслер Вояджер . Не джип Крайслер
  • 25 Виктор

    2 0 Отговор
    П..ки с п..ките, трима на един с оръжия ! Като се мислят за мъже, да се бият, като такива !
  • 26 TODOR STOYANOV

    1 0 Отговор
    https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/146/Image_2040146_126.jpg
    http://senzacia.net/wp-content/uploads/2013/02/Ivaili-Borisov-Torinoto-i-Zlatko-Baretata-03.jpg
    ЕТО ВИ "ЛИЦЕТО"...ТЕЗИ..."БОДИГАРДИ"
    ИЗЛОЖИХА НА ГОЛЯМ РИСК ОХРАНЯВАНОТО ОТ ТЯХ "ЛИЦЕ"!!!НЕ ЗНАМ КАКВО И КАК Е СТАНАЛО, НО ЗА ДА ТЕ ПАЗЯТ ДОБРЕ ТРЯБВА ДА СИ ИНКОГНИТО, А НЕ ДА СЕ ДВИЖИШ ТАКА, СЯКАШ ЦЯЛА БУЛГАРИЯ ЗА ТЕБ РАБОТИ...СЕГА ЩЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ "ЛИЦЕТО" И...ГОТОВО!!!ХУЛИГАНСКИ ПОДБУДИ, ИЗВЪН СЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ...НАЛИ ЗНАЕТЕ
  • 27 qwerty

    3 0 Отговор
    е...ти и бържавата обикалят някви човекоподобни на вид и далеч от това ниво на интелект и раздават "правосъдие"
    100% имат множество подобни предходни прояви, а същевременно носят и оръжие
    супер - все едно сме в дивия запад, а не в столицата
  • 28 Едикой си

    2 0 Отговор
    Направо да ги бесят и това е! Само така ще се кротнат тия бандюги!!
  • 29 опсмопсус

    4 2 Отговор
    За съжаление само в БГ го има лафа:
    Битият бит, **ания **ан!

    Нищо няма да им направят, ще пишат показания и толкоз, ще извъртят по закон умелите адвокати случката и толкоз.

    Оръжие трябва, нападат те, стреляш и всякакви подобни нападения и обири спират!

    Коментиран от #31, #32, #36

  • 30 ицо

    3 0 Отговор
    за един клаксон 3 зъба!? къде живеем ? В страната на чудесата... и наистина най лошото, че тия са поредните изроди и след 2 дена айде на улицата със същите действия докато не утрепат някой... но пак нищо
  • 31 Раздвоен

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "опсмопсус":

    Да, обаче после те осъждат, защото: Първо - не си отговорил адекватно; Второ - не са влезли в дома ти с оръжие и с взлом! Защото нямаме държава вече над 25 години!!! Няма измъкване от тази схема, май?
  • 32 WarInside

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "опсмопсус":

    Дори да имаш оръжие и го използваш ще те вкарат в затвора за това ,че си го използвал..
  • 33 Jack Bauer

    3 0 Отговор
    "...Става въпрос за частни охранители, които работят във фирма, създадена специално за охраната на едно лице...става въпрос за Ивайло Ториното, свързан със Златко Баретата..." До кога бе Народе, до кога ще позволяваш н'екакви самозвани олигарси да си правят частни армийки от малоумници които не зачитат Българските закони и да те пребиват по улиците ?!?!?! Време е всички такива да отидат на гилотината или направо на улицата с камъни да ги тепаме!
  • 34 izroda

    2 0 Отговор
    Решението е само едно.Изчакваш ги да слязат,1-ва мръсна газ и им спретваш едно GTA San Andreas.
  • 35 Крумови закони

    3 0 Отговор
    Сега от тези 72 часа - през 3 часа бой с палките, после съдът нека да си ги оправдава.
  • 36 Шопара

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "опсмопсус":

    На такива с пищов не се скача. Ще те опуцат на мига. Виж, ако имаш пояс на терорист - камикадзе с 15 кила взрив може и да се стреснат - особено ако крещиш "алах акбар" и гледаш лудо.
  • 37 неутрален

    2 0 Отговор
    Поредното насилие над нормалните хора. И тук ще се завърти работата както при смъртта на Тодор от Враца- Починал от болно сърце. Абе безумна прокуратура и съдии, та нали на човек с болно сърце и малко лоша емоция може да предизвика смърт, та камо ли бой от безумни хулигани не е причина за смъртта му. Всички - от прокуратурата по съответни дела, съдии , неграмотната и некомпетентна министърка на МВР, трябва да бъдат отстранени и махнати от постовете заради бездействие и безумни и несправедливи действия!!!!
  • 38 Bobo

    1 0 Отговор
    Не може ли по бързата процедура при строг режим 10 / 15 годинки да хванат тен.
  • 39 Bobo

    2 0 Отговор
    Няма съдебна система.Съдиите са със затворени очи.
  • 40 гост

    4 0 Отговор
    Това са животни, изпълняващи основните функции на съществуване, без капка собствена мисъл. Проблема е, че ние ще сме следващите, понеже и аз така съм свиркал и са се опитвали да ме спират понеже почти никой не използва мигач, не зпазва дистанция или ограничение, виси на телефона, спира по пешеходни и къде ли не. Проблем е, че МВР спи, минава патрулката и подминава нарушителите, а само те имат право да констатират и санкционират за нарушения. Бих плащал повече данъци или бих направил дарение 1000лв,но да знам, че когато се наложи неподкупни служители на реда ще си свършат работата по закон, не да ми помагат, просто да си изпълнят задължението.
    Сега тези мутри ще се изсмеят в ареста и това е всичко.
  • 41 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Гадория!Момчето е постъпило наивно и се е държало като в бяла държава...Разчитало е на цивилизовано отношение и е сгрешило!!!!С оня примат с тръбата дето му вика "е са шъ тъ прИбия бе" не можеш да се разбереш и или бягаш или го изненадваш с нещо което той най-малко очаква...пистолет....бухалка...и задължително луд поглед и крясък...В случая не е трябвало да слиза - все пак мицу е 136 коня и от 0 до 100 е за 10 секунди така че е трябвало да скочи на газта ......Ама нали сме бели хора и все си мислим че и другите са като нас !!!А този с тръбата си е отявлен селянин ....
  • 42 да бъде смърт

    1 0 Отговор
    Е.аси и охранителите, бият беззащитно момче и жена с палки. Тия са пълни мишки умряли. Само трепана на такива.
  • 43 БЪЛГАРИЯ

    2 0 Отговор
    РУМЯНА БЪЧВАРОВА И ГЛАВНИЯТ ПРОКОРОР ЦАЦАРОВ -ДА ВИДИМ КАКО ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСАТ , АКО НЕ ГИ ВКАРАТ ТЕЗИ ХОРА 20ГОДИНИ В ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ ДА СИ ПОДАДЪТ ОСТАВКА ВЕДНАГА И ТЕ ДА ВЛЕЗАТ В ЗАТВОРА -А ТОЗИ АДВОКАТ КОЙТО ГИ ЗАЩИТАВА НА ТЕЗИ ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ БЕЗ ПРАВО НА ОБЩАЛВАНЕ -НЕКА ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ ДА СИ ВЪРНАТ ЗАПЛАТИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ КОИТО СА ПОЛУЧАВАЛИ И СА БЕЗДЕЙСТВАЛИ ИЛИ СА ПРЕКРИВАЛИ СЛУЧАИ В ПОЛЗА НА ТАКЪВА ХОРА ..... НЯМА РАЗКРИТИ УБЙЦИ ИЛИ КРАЦИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА И ВЕДНАГА ДА БЪДЕ УСВОБОДЕН ОТ ДЛЪЖНОСТ А НЕ ДА ГО ПРИМЕСТАТ НЯКАДЕ ДРУГАДЕ ПОЛИЦАЙ С РОШВЕТИ НЕ СТАВА А САМО С ЖЕЛАНИЕ
  • 44 каракачанов

    0 0 Отговор
    РУМЯНА БЪЧВАРОВА И ЦАЦАРОВ И ДРУГИ ИНСТАНЦИИ ДА ВИДИМ КОЙ КАКЪВ ОДГОВОР ЩЕ ДАДЕ В ПОЛЗА НА ТЕЗИ МУТРИ МИНИСТЪРА НА МВР И ГЛАВНИЯТ ПРОКОРОР АКО НЕ ГИ ВКАРАТ ТЕЗИ ХОРА 20ГОДИНИ В ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ ДА СИ ПОДАДЪТ ОСТАВКА ВЕДНАГА И ТЕ ДА ВЛЕЗАТ В ЗАТВОРА -А ТОЗИ АДВОКАТ КОЙТО ГИ ЗАЩИТАВА НА ТЕЗИ ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ БЕЗ ПРАВО НА ОБЩАЛВАНЕ -НЕКА ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ ДА СИ ВЪРНАТ ЗАПЛАТИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ КОИТО СА ПОЛУЧАВАЛИ И СА БЕЗДЕЙСТВАЛИ ИЛИ СА ПРЕКРИВАЛИ СЛУЧАИ В ПОЛЗА НА ТАКЪВА ХОРА ..... НЯМА РАЗКРИТИ УБЙЦИ ИЛИ КРАЦИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА И ВЕДНАГА ДА БЪДЕ УСВОБОДЕН ОТ ДЛЪЖНОСТ А НЕ ДА ГО ПРИМЕСТАТ НЯКАДЕ ДРУГАДЕ ПОЛИЦАИ В БЪЛГАРИЯ ПОСТЪПВАТ НА РАБОТА С РЪШВЕТИ И ВРЪСКИ А НЕ ХОРА КОИТО ИМАТ ЗНАНИЯ И ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА

    Коментиран от #48

  • 45 dfsfds

    0 0 Отговор
    Прости хора, затова се стига до такива сцени! Никой не може да оправдае нито едната, нито другата страна. Едните /битите/ псуват охранителите, а те им отвръщат с бой?! Какво мислите, че ще стане? Ами нищо, просто съда, ще каже "Провокирали сте ги" и затова се е стигнало до бой! Те са си вършели работата и т.н. Истината е, да се махаме от тая държава.
  • 46 SGS

    0 0 Отговор
    Нека задължитерно да влязът в затвора. Ако някой БЪЛГАРИН е против - нека го каже. След като съдът пледира В ИМЕТО НА НАРОДА ... - това иска народа!
  • 47 Гост

    0 0 Отговор
    Мисля, че е крайно време хората да вземат правосъдието в техните ръце и подобни отрепки да не стигат изобщо до съд. Такива нищожества, които са срам за обществото, трябва да започнат безследно да изчезват... И въпросът според мен не е дали ще стане така, а по-скора кога...
  • 48 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "каракачанов":

    Има еднин факт, че щом главен прокурор или министър трябва да се занимават с подобни дела, не че ги правят както трябва, това е пълен отказ на апарата по-долу от тях.
    Има си нива, има си правомощия и срокове, има си следователи и прокурори. Но отговорниците на министерства, правосъдна и изпълнителна власт не трябва да се занимават с най-простите случаи на насилие и саморазправа.
    Щом се занимават, значи нищо друго не работи и те, със своето съгласие и действие, потвърждават точно това.
  • 49 Тръгнал към Марс

    1 2 Отговор
    И ДВЕТЕ СТРАНИ СА ВИНОВНИ! БИТИЯТ, НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СВИРКА!!! А ПЪК БИЯЧИТЕ СА ВИНОВНИ ПОНЕЖЕ ТАКА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ РАЗРЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ПЪТЯ!!! Единия си е изял боя и друг път няма да свирка, а пък биячите ще го отнесат и финансово и административно! ПЕЧЕЛИВШИ ОТ УЛИЧНИ КОНФЛИКТИ НЯМА!!!

    Коментиран от #50, #53

  • 50 Румен Янев

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Тръгнал към Марс":

    Според теб клаксона на колата е само за сватби и абитуриентски балове ли ???Всеки го използва в дадена ситуация!Когато някой се заблее и ти му свирнеш да се поосвести и да не стане беля ... Така че не виждам вина в момчето !!!

    Коментиран от #63, #131

  • 51 Бай бияч

    0 0 Отговор
    Те такиа ги тепам здрао...бокс, палки, а па ако влезе в употреба и АвтАмат КалашникАФ, вйбор каждава пакаления, че отработим и упражнението "Стрелба по движещи се цели".
  • 52 РЕФЕРА

    1 3 Отговор
    Е вече няма да се прави на нервен тарикат.
    НИКЪДЕ НЕ БИЯТ БЕЗ ПРИЧИНА.

    Коментиран от #55

  • 53 Пристигнал на Луната

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "Тръгнал към Марс":

    Нали? И аз мисля, че като някой ти сече пътя и се опитва да те блъсне, не трябва да му свириш. Все пак клаксона не е предназначен за ползване за преотвратяване на ПТП, а за да може като забираш гаджето от къщата у село да ѝ свиркаш, че безплатните минути бързо свършват.
  • 54 от луната

    3 1 Отговор
    И защо ако мога да попитам не е трябвало да им свирка?
    Щото са прави да го засичат и да карат като малоумни или защото са богопомазани че са на някакъв л..нар охрана?
    Кога ще се събудите ,ще спрете с тъпите коментари и ще започнете да се борите за правата си на граждани за да няма повече такива случки и тези хора да са на мястото си в затвора,аз лично щях да ги прегазя щото това заслужават,те ако те пребият ще си платят и са вън а ти ако се защитиш ще ги лежиш като хора все пак в БГ е така Парите Управляват Всичко!

    Коментиран от #58, #59

  • 55 КОЙТО ТРЕБЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "РЕФЕРА":

    Аве ей, ти тез мутри ли защитаваш бе...
  • 56 OT Moreto

    1 3 Отговор
    Тоя набития, защо слиза от колата си като е жертва? Да звънне на полицията, да се заключи в колата си и да ги изчака да му помогнат, АМА НЕ. Негова приятелка или жена ги снима как го налагат, а не звъни на полицията... Не че и тия не са виновни ,но знаели се истината кой на кой е сякъл пътя? Или набития винага трябва да е жертва ,защото е пострадал? На мен ми се струват много нагли пострадалите... Да се оправят.
  • 57 onq s konq

    0 2 Отговор
    Голема дискусия заформихте тука!Свирнал на които не трябва и го пребили какво пък толкова станало?

    Коментиран от #60

  • 58 съмишленик

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "от луната":

    Напълно, тотално съм съгласен с теб, братле...
  • 59 Бай хой

    1 5 Отговор

    До коментар #54 от "от луната":

    Защото като малоумен е карал самият той. Да уточня - "бързал за работа и маневрирал в различни ленти когато аудито явно му е попречило на маневрите. Само пропуснаха да кажат кой точно е пострадалият и с какво точно се занимава.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 гларус

    0 0 Отговор
    Зашо инициали Тези изроди публично трябва да се линчуват Да ги покани Слави в шоуто да си върне малко авторитета
  • 62 КОКИ

    2 1 Отговор
    сега трябва да ги осъдят да платят но 10 000 на човек и бам за по 3 години на топло. и другият път ще се замислят дали ще спират коли и ще бият хора.
    А ако например момчето случайно е имало оръжие та да ги изпозатреля, тогава да ги видя отворковците.
    и между другото има много такива ситуаций, всеки изнервен, бърза, че и спират и се саморазправят.
    Няма култура.
  • 63 Тръгнал към Марс

    3 3 Отговор

    До коментар #50 от "Румен Янев":

    Момчето, ако беше толкова читаво, то нямаше да изяде боя! Както беше написал по долу РЕФЕРА, това момче няма да се прави повече на нервен тарикат! В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ СВИРКИ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ!!! В ЦИГАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ ДА, СВИРКА СЕ!

    Коментиран от #79

  • 64 abv

    2 1 Отговор
    Тази случка показва, че все още много хора си живеят в друго време, измерение или нещо от сорта. Живеят във времето на мутрите.Този долу дето коментира кой с какво се е занимавал ще му кажа ,че с каквото и да се занимава, че това не е причина да изкъртиш 3 зъба на някой.По-добре подай сигнал в полицията с какво се занимава.Това си е средна телесна повреда и ако съм на мястото на човека ще съдя тези идиоти и боклуци до дупка и не може да ги спаси никой прокурор или адвокат. Друг е въпроса какво щеше да им се случи в последствие.

    Коментиран от #66

  • 65 Христофор Карамфилов

    4 0 Отговор
    Всеки един водач, трябва като е седнал зад волана, да знае,че предизвиквайки един конфликт са потърпевши всички участници в него,както един колега по-надолу е споменал.Трябва със закон да се въведат видео-регистраторите.Когато стане водача свидетел на опасно шофиране,не да свири и да се разправя,а просто да предаде записа по електронен път към КАТ и нарушителят да бъде санкциониран на базата на този запис.Който излезе от колата за да се саморазправя да рита колата и да обижда колега,да се наказва примерно с до 5000лв. и до 3г. А които излезе от колата с хладно или огнестрелно оръжие като аргумент в спора да се наказва до 15 000лв. и до 10г. и то ако не го е употребил.Иначе "европейци" няма да станем. На път всеки може да сбърка.Нека бъдем по внимателни и толерантни,в къщи ни чакат.
  • 66 ПРАВОСЪДИЕ РБ

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "abv":

    abv, ТИ В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕШ? Този нервен келеш свиркаджията, като почне да съди мутрите то или ще му видят сметката или ще го изкарат, че е имал болест по венците и зъбите са му паднали сами! Кой съдия или прокурор ще застане на негова страна? - Никой, защото свиркаджията е г-н Никой! А борческите бригади работят за хора с власт и пари и им вършат мръсните работи, така , че ще ги отърват. БИТИЯ Е БИТ, А Е.АНИЯ Е Е.АН! СВИРКАДЖИЯТА НЯМА ПРЕДСТАВА ЗА СВЕТА ОКОЛО НЕГО!

    Коментиран от #120

  • 67 hmhmhm

    2 0 Отговор
    Хубаво е че са ги задържали а сега да ги съдят.
  • 68 Батееее

    2 1 Отговор
    Никога, ама никога не светкам и не бибиткам... Не защото ме е страх или ме бърка - просто няма смисъл! Лично съм виждал въпросния конвой няколко пъти и малко трябва да не мислиш или да си много тъпо-смел да се закачаш! Много често си личи пилотната кола и втората как шарят и трябва да си много зле, та да се правиш на мъж! И аз съм засичал такива и като си пуснеш аварииката и грам ама грам не те закачат! Не ги оправдавам, но... Ми може наркотици да карат, може да бързат за болница , дело,затвор , може да са надрусани! И кво ...ще ги сечеш и бипкаш?!
  • 69 политолог

    1 0 Отговор
    такива мутри убиват грабят отвличат безнаказано -егга ти държавата
  • 70 НЕ ЗНАМ

    1 0 Отговор
    В БГ понеже е много скучно, се вдига шум за прехвърчала кокошка! Обръща се към съответните органи и да ги съдят! Ше ги осъдят на административна глоба или пробация... КВО ИМА ДА МУ МИСЛИМ ТОЛКОВА? Има видео материал, има свидетелство, има медицинско, има рег номера... Сърцераздирателна история за оскар ли трябва да бъде? Пък и тва типче изглежда досаден един! Похапвал си е бой май май! Я ПО МЪЖКИ! А мутрите като са хитри, ще действат привидно по законите и щом са ги спипали, присъдки! Вие да не мислите, че са счисти досиета тия гибони?
  • 71 Анонимен

    2 0 Отговор
    Тези "Мутри",защо слизат по 4-рима ,защото са комплексари,а мутри.
    Или по точно химици.
  • 72 Боги

    2 0 Отговор
    Може би не е разумна идея да се свирка по пътя на автомобил пълен с нервни мутри?Изобщо употребата на клаксон е супер дебилно нещо колкото по-пропаднала е една държава толкова по интензивно се използва от шофьорите.
  • 73 Волен Сидеров

    2 0 Отговор
    Директно минимум 3 години за побойниците в затвора
  • 74 Ванко

    2 0 Отговор
    Дай боже получат максималната присъда и да заплатят максимално дължимото на потърпевшия.
  • 75 racer

    2 0 Отговор
    Конфискация на колите и да се разбере за кого работят тези ИЗРОДИ ако е охранителна фирма да и се отнеме лиценза това са истински престъпници.Въобще наясно ли са каква болка изпитва този младеж от побоя.Затвор е малко доживотно да ги осъдят.
  • 76 Милен Веселинов

    1 0 Отговор
    Наистина не знам кога ще спре тази масова комплексарщина.Да си пазач на някой (известен) и да сте цяла група малоумни цървули е ясно че можете всеки да набиете и да му счупите колата,но до кога това нещо ще продължава,до кога ще се налага да си траем на пътя,за да не си избиват комплексите в/у нас подобни помияри .
  • 77 Роман Ценов

    1 0 Отговор
    Случаят с поничките се повтаря.
  • 78 гнусливияТ

    1 0 Отговор
    На мен ако ми се слу4и подобно не6то, бих нарагал един от тези сме6ници, от затвор се излиза ама от гроба не,това не е мажка постапка 4етирима сре6ту едно семеиство, нека сега да изгният ватре.
  • 79 Румен Янев

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Тръгнал към Марс":

    Хубаво си си тръгнал към Марс ха дано успешно си пристигнеш там защото от такива като теб тук нужда няма!!!!Лек полет приятелю!!!
  • 80 555

    3 1 Отговор
    Добре че не е починало момчето , иначе щесе да се наложи медиците да го разболеят от сериозно ,,сърдечно заболяване''Ето резултата от НЕЛЕПИТЕ СЛУЧАИ...
  • 81 гледам и не вярвам на ушите си

    2 0 Отговор
    не всеки става за шофьор защото управлява бяло митцубиши на 25-години което е за автоморгата и шари като изоглавен във лентите на пътя а момчетата от ъндърграунда да си карат колите само вечер от 22-часа до 5-часа нощес през другото време да им доставят на адрес политици прокурори полицаи адвокати и куртизанки за да правят бизнес....и по-това се познава една държава дали е наред бедните хора да са умни и да не карат 20 и нат 20-годишни катафалки защото у нас нат 51-процента точно такива коли се карат по-пътищата а мафията да си спазва неписаните правила и да се разхожда по-тъмните часове на денонощието по-клубове дискотеки ресторанти и казина.
  • 82 раптър

    1 2 Отговор
    Кога най-после недоразумението , поставено за вътрешен министър ще си подаде оставка. Бъчва, безумно нагла си и тотален гъонсурат!
    Виждате ли какво става, когато цялата държавна машина бе впрегната да доказва невинността на Поничките във Враца !И там усилено се говори , че и те са хора на хората , разпространители на дрога! А един безгрижник е в Израел- сега се е наточил РАВИН да го гали по главата! Тука нека безчинстват - се са ортаци.Сега вие ,българи, се сетете- КОЙ Е ТУТИ ДИ КАПУ?
  • 83 Черноризец

    2 0 Отговор
    Да се нагледаш на такива Ангели-Охранители по пътищата. не съм отмъстителен човек... по принцип не. Но такива своеволни и в повечето случаи неграмотни люде с проблемни агресивни изблици не им желая нищо хубаво. и без да си крива душата ми се иска и им пожелавам тая случка да им съсипе живота. ДА - да го съсипе. Присъда, досие, солидна компенсация на жертвата, публично унижение... искам пожелавам им го в изобилие :) Да им е сладко на охранителите - ние си знаем, че повече от имбицили с палки няма да стане в тоя живот. Поне като им се играе на това хоро - да си платят на гайдара :)
  • 84 999

    3 2 Отговор
    По времето на скапаният комунизъм тези щяха да ги смажат от бой в милицията и след това минимум 5 години затвор в Белене нищо че било недемократично. На мен лично от тази демокрация ми се гади, едно време само един човек в държавата се движеше с конвой, сега всеки престъпник с охрана и може да се гаври с нормалните хора.
  • 85 йордан иванов

    0 0 Отговор
    Аз мисля че тия маймуни ако не влезнат в затвора ще има протести..
  • 86 АТАНАС

    1 0 Отговор
    аз мисля че тези 3ма ли са 2ма ли са вече трябваше да са на бесило някъде наред с Бойко-вци Мойковци Цветановци турци мурци всички 2 метра под земята няма 72 часа няма 2 часа.просто смърт чрез адски мъки ТОЧКА
  • 87 Жилото

    2 0 Отговор
    Това ако не дай си боже се случи на мое дете ще се продам и на дявола, ще ги дебна години но ще ги намерят в някоя канафка.
  • 88 АТАНАС

    2 0 Отговор
    Жилото знае! СМЪРТ!!!!!!
  • 89 onq s konq

    3 3 Отговор
    Точно случаят с Поничките се повтаря 1 към 1-пак "спортист",пак "въоръжен" само че не с бокс,а с палка,пак с дама в колата,пак налита на мутри...Абе вразумете се бе!Слушах интервю с Торонтото по ТВ-то и картинката ми се изясни абсолютно-Прави се пострадалият на състезател,шори от едната лента в другата с "баничарката" си щото "бързал за работа",джепа с тъмните стъкла му се сторил бавен и натиска класончето продължително като за по-убедително ХВЪРЛЯ ПО НЕГО БУТИЛКИ С МИНЕРАЛНА ВОДА ОТ ПРОЗОРЕЦА,а после при спирането тръгва заплашително да налага наред с палката...А тука едни наивни слабоумници взели да се възмущават как може трима мъже да налетят на един...Аве ей...тия хора слизат от колата не да си мерят силите на тепиха ,А ДА НАКАЗВАТ!И пак повтарям :СВИРЕНЕТО С КЛАКСОНА Е НЕ ОБИКНОВЕНА ЦВЕТУЩА ПСУВНЯ,А НЕЩО МНОГО ПОВЕЧЕ...ЗАЩОТО Е ИЗРЕЧЕНА ГРЪМОГЛАСНО ПРЕД ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО НА УЛИЦАТА!Пък вие пак си свирете...

    Коментиран от #92, #102, #103, #104, #105

  • 90 АТАНАС ПАК

    3 1 Отговор
    Ти с коня си.заради такива като теб "държавата" ни е такава.Емигрирай!
  • 91 1234

    2 0 Отговор
    Да ги обесят пред Народното събрание за назидание на всички останали.Вече прекалиха.Ако и тия ги изкарат невинни ,правителството да си отива,защото вече чашата преля,и се задава голяма буря,която ще помете всичко пред себе си!!Всичко се вижда на камерата,и ако пак не намерите причина да ги приберете поне за десетина години,вече сами ще се оправяме,както едно време на запад,пък тогава ще падат глави от всякъде.
  • 92 бум бам

    2 2 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    Като те барна в бмвенцето ти не шишенце с минерална вода а с лаптопа ще нацеля конската ти Муцунка
  • 93 muay thai

    3 0 Отговор
    "Мутри",охрани,страшни побойници!...никой ли не се бие с юмруци и с крака немога да разбера,ами 3-ма дебелаци с палки бият едно момче,че и жена му?!Искам ги тримата на ринг,чист спаринг без помощни средства!...а за "оня с коня"-силен си бате,на клавишите си много силен,сигурен съм,че ще се напишкаш,ако се доближа до теб и само те погледна в очите,без да те удрям!
  • 94 ТОЙ

    2 0 Отговор
    Е,няма да е вечно все така-все ще се намери някой,я с "Узи", я с "Калашников"......
  • 95 Greco Roman

    2 0 Отговор
    Пазете си погледите и силите за Турската Граница, че скоро ще трябва да се събираме по форумите и да пътуваме натам...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 БЕСЕН СЪМ

    2 0 Отговор
    Еиййййййййййййй, хорааааааааа
    докога ще спим всички бе ! Всички сме виновни за това! Не само тези нищожества. Защото това овчедушие , което ни е налегнало ще ни съсипе! Докога ще коментираме цялата извратена реалност около нас само между две ракии на масата или във форумите !? Кога най -сетне ще се събудят всички и ще ревнат, че така вече НЕ МОЖЕ !!!
  • 98 ГОЙКО

    2 0 Отговор
    КАТО ГИ ГЛЕ ДАМ КАКВИ ПРОВИНЦИОНАЛНИ СИМПАТЯГИ СА ЩЕ ВИДЯТ КАКВА РАДОСТ ЩЕ БЪДАТ ЗА М....ЛИТЕ НА МАЬОР ВЕКИЛСКИ.
  • 99 Велислав

    2 0 Отговор
    Сега като ги пуснат те ще си навият на пръста че са недосегаеми и край. Те са бог. На такива им се дава един камион цимент, една цистерна с вода и четери лопати. Почват да бъркат цимента и като го забъркат го чакат да се втвърди. После почват да го разбиват с кирките. Като го разбият го оформят с длето под формата на кръг. Който не успее.......... в задника и бой с тояга намазана със стъклени стружки.













  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Чопър

    2 0 Отговор
    Стига Вече каза - стига вече, стиииига вече.
  • 102 НОКАУТ

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    А бе тарикат ела да хвърля едно шише минерална вода по твоя гробник да те видя кой си и колко струваш а неграмотник.
  • 103 Чопър

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    Нещо си мръднал таваришч, гледай видеото а не кой какво казал.
    Няма значение кой на кого свирнал, вижда че са го преследвали засекли и блокирали на пътя, въоръжени демонстрират пистолети и го налагат.
  • 104 999

    0 2 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    Каза ,че хората много те харесвали и като гледам от написаното по долу е вярно, даже може и да прихванеш.
  • 105 Жилото

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "onq s konq":

    Кончето, да не си ял вместо сено канабис.Ако те барна ще те скъсам от галоп.
  • 106 Гост

    1 0 Отговор
    Искрено се надявам заради теб, че взимаш пари за глупостите, които постоянно пишеш защото в противен случай си уникално "умен". Колкото до поредната случка, мисля че чувството за безнаказаност у престъпниците у нас е водещо при извършване на тези престъпления, ако не започнат да ги затварят за дълго ще става все по-зле.
  • 107 KROMAZON

    1 0 Отговор
    Близнака го позначам лично от преди много години, ако тая шушимига го е знаел, едва ли би се правил на мъж...

    Коментиран от #109

  • 108 Ууууууу

    0 0 Отговор
    Да се забранят клаксоните за да не дразнят мутрите и за да няма повече ,,нелепи случаи"....
  • 109 ЖИЛОТО

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "KROMAZON":

    Щом ги познаваш тези изроди отдавна значи и ти си същият.Що се отнася за мъжеството което имат тези мутри просто не са си попаднали на майстора, но те рано или късно ще си го намерят бъди сигурен.Присъствал съм на задържане на такива типове от спец частите и тогава са като моми кротки и покорни, защо тогава не се правят на мъже а, лесно е с железа в ръцете трима срещу един к....ви.
  • 110 Hop

    2 1 Отговор
    Ако не се вземат нужните мерки, ние ще ги вземем за да свалим Бойко Тиквата от власт.
  • 111 Софиянец

    1 0 Отговор
    А бе не сме народ и това си е. За полицията, че спи това е повече от ясно, но за бога, случката се развива посред бял ден в час пик. Останалите шофьори подминават случващото се безразлично или пък гледат сеир. 3-4 коли да спрат с по 1-2 мъже в тях, биха помогнали на момчето, ама не сме единни в нищо и за това е такова положението.
  • 112 атанас

    1 0 Отговор
    РЕШЕНИЕТО Е ЕДИННО СМЪРТ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 гост

    1 0 Отговор
    абе тая полиция защо не я закриват....1млрд бюджет...като видят опел аскона с изгоряла къса светлина се хвърлят върху него с кеф, а два черни автомобила с тъмни стъкла си шарят -тях не ги забелязват.Само кампанийни акции ,без система !

    Коментиран от #121

  • 115 ПРОВИНЦИЯ

    0 0 Отговор
    Тука си отворен,ама ако минаваш край тях и зърнеш патлаците ще скъсаш гумите и дим да те няма,ще слезеш да помагаш ли не на мен тия пич.Вивдал съм мноо куражлий като теб!!!
  • 116 кокаину

    1 0 Отговор
    Значи всички със със законно притежавани оръжия и разрешителни! Въръжени до зъби с две мощни коли карат, като президентски кортеж!!!!!!!
    Не ви ли е ЯСНО, че тези типове са всъщност ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ!!!!!
    Те работят за ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА!
    МАФИЯТА в България си има Държава, това е истината, за това всичко при тях е законно, а Злати Баретата го съдят вече 20 години.....УЖ и не, че не могат да го осъдят, а просто не искат, защото бизнеса му носи приходи на определени лица по високите нива на властта, т.е. прокуратурата е БЕЗСИЛНА, няма съд за тия хора.
    В най добрия случай на пича може да му платят някой лев да си оправи зъбите, а в най лошия, да го набарат отново и хем да го бият, хем да го е..т, него и жена му.
    Това е България, свиквайте или имигрирайте, така е вече 26 година и съм сигурен, че и следващите 20-30 години ще е същата история, че и по зле ще става, ГАРАНЦИЯ!
  • 117 кокаину

    2 0 Отговор
    Четох, че някои хора се чудят полицията за нищо не прави по въпроса?
    Явно има доста наивни хора все още в България.
    Ами нали тази същата полиция, която ни "пази" им е издала разрешителните за оръжието, тази същата полиция ги е въоръжила с ясното съзнание, че тези хора ще използват тези оръжия за техни престъпни цели и намерения.
    Тази същата полиция задържа боса им и прокуратурата разиграва поредния съдебен театър, а пък в същото време въоръжава охраната му и издава разрешителни за носене на оръжие, схващате ли, как стоят нещата?
    Как очаквате полицията да предприеме действия срещу тези типове, като самата тя ги е въоръжила и е разпънала чадър, дала им е пистолети.
    Всички са криминални, а имат пистолети и се разхождат, като генерали!
    Това, какво ви говори? :)
    В нормалните държави заради такъв инцидент шефа на полицията ще си подаде оставка, веднага, заради уронен авторитет към институцията, а г-жа Бъчварова едва ли ще го стори.
    Всички са навързани, като свински черва!

    Решението е в създаване на доброволни въоръжени отряди от граждани, които да изпълняват охранителни и наказателни функции, а дейностите на полиция и прокуратура да бъдат временно преустановени!
    Вече четвърт век, чакаме полицията и прокуратурата да направи нещо по въпроса и тъй, като не правят и не могат да направят, следователно няма смисъл от тяхното съществуване!
    Аз, ако не работя и не си върша работата, ще бъда уволнен и очаквам същото отношение и към хората работещи в тези системи.
  • 118 йордан иванов

    0 0 Отговор
    За тия селски бабаити трябва затвор и след като излязат, да нямат право да работят като охранители и да нямат право на оръжие!
  • 119 Бай Тошо

    2 0 Отговор
    Бай ви Тошо на времето ги вкарваше в Белене да дялкат камъни такива тарикати,а сега даваме оръжие на подобни престъпници странна политика имаме в днешно време но ако е за благото на народа ок нека такава да е
  • 120 abv

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "ПРАВОСЪДИЕ РБ":

    Прав си но ще направя всичко възможно. Ние сме хората които трябва да променим нещо в тази забравена от властимащите държава. Ако си мълчим нещата ще отидат на още по -лошо.

    Коментиран от #127

  • 121 КАН

    2 0 Отговор

    До коментар #114 от "гост":

    Беше 1млрд. Сега бюджета на полицията е 2млрд.
  • 122 Бенковски

    1 2 Отговор
    Не забравяйте, за всичко е виновен Иван Костов!!!!!.
    Само дето по негово време всичките мутри се натикаха в миши дупки от зор.
    Ама много ви е къса паметта хора. Пак гласувайте за Герб и Боцо тиквата.
    А между другото бат Бойко нещо не го виждам да дава интервюта по случая....аа сигурно са му свършили лентичките за рязане.
    ЗАГИВАМЕ ЕЙ......
  • 123 onq s katara

    0 3 Отговор
    ей плачковци що ревете като необслужени моми.....а?-така е като шарите по-лентите със вашите баракудници кошчета и дараци които не си знаят ни годините ни километрите и се правите после на мъже ще ядете кютек и то як....мда нали родната полиция ви пази 26-години вместо да ви бие и възпитава затова са мутрите да ядете редовно бой за да има ред и дисциплина и да си знаете мястото....

    Коментиран от #136

  • 124 КИРЕЧА

    2 0 Отговор
    УМНИК ГЮРО ТИ ЩЕ ДОЙДЕШ НАЙ-ОТВОРЕНИЯ В ТВА СТИХОТВОРЕНИЕ КАЧАИ СЕ НА ,УКРАЙНАТА, И ДИМ ДА ТЕ НЕМА .............







  • 125 кокин

    2 0 Отговор
    ето още едно нарушение тези са без договор на ли закона е за всички равен аз като фирма дори за 1 ден да взема човек трябва да пусна договор защо те нямат договор вече цял месец -пак укриване на доходи няма ли да има санкция и нека всички такива да бъдат проверени за договор и имали и други в фирмата без трудов договор-полицията има камери на околовръсното -тези сега ако ги осъдят ще ги пратят на канарските острови на почивка до като свърши присъдата
  • 126 по темата

    1 0 Отговор
    Справедливостта изисква каквото са използвали за побоя (ръце, крака) да им бъдат отрязани и никакви пенсии по инвалидност, просто да си живуркат като псета.
  • 127 ПРАВОСЪДИЕ РБ

    2 0 Отговор

    До коментар #120 от "abv":

    От 10.11.1989г структурите на ДС и БКП продължиха дейността си но с нови методи. Президенти, министър председатели, министри, зам. министри, народно събрание, кметове, крупни бизнесмени, телевизионери и новинари, религиозни дейци, партии и ръководителите им, силови групировки, съдии, прокурори и ................. всички до един са агенти на ДС и членове на БКП. Това е една организация от към 300 000 агенти, от които около 134 000 са вече публично оповестени, която управлява държавата и пряко се облагодетелства от ресурсите на страната. е, всички те използват услугите на силоваци за една или друга цел. Как го виждаш, българският народ, който се бори за своето оцеляване да се пребори с тази организация за която дори и работи без да знае, да се противопостави??? Организацията разполага и със структурите и парите! Иначе, желанието ти звучи хубаво и оптимистично, но .........

    Коментиран от #129

  • 128 9 grama

    2 0 Отговор
    рано или късно всеки си намира майстора, правят се на играчи но да не забравят че има и треньори ;)
  • 129 999

    0 3 Отговор

    До коментар #127 от "ПРАВОСЪДИЕ РБ":

    Дрън дрън ако беше прав защо ни приеха в НАТО нали комунистите са най големият им враг Европа също. Това което става в момента е отдавна планирано унищожение на държавата под прикритието на най фалшивата демокрация която е съществувала,за съжаление България след сто години няма да съществува и сигурно пак ще са виновни комунистите.

    Коментиран от #130

  • 130 FR V

    3 0 Отговор

    До коментар #129 от "999":

    тия мутри обслужват бившите л..нари от ДС и партийните и комсомолски секретари, който прилапаха активите на държавата.
  • 131 1234567

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Румен Янев":

    50% ОТ МУТРИТИ СА БИЛИ ПОЛИЦАИ И СЕ ПОЗНАВАТ НЕМОЖЕ ДА СИ ОТКАЗВАТ ЕДНИ НА ДРУГИ -ПОЛИЦАИТЕ РАБОТЯТ 15,20 ГОДИНИ И ХОП ПЕНСИЯ ПРЕЗ ТЕЗИ 20 ГОДИНИ МИЛИОНИ ПАРИ В ДЖОБА ОТ КОРУПЦИЯ И НАКРАЯ 20 ЗАПЛАТИ ПОДАРЪК ЗА ДОБРА КОРУПЦИЯ И УСПЕШЕН ТОРМОЗ НА НАРОДА ДОБРА ПЕНСИЯ ОТТАМ РАБОТЯТ И ДРУГА РАБОТА ЗАЩОТО Е МЛАД -ДА РАБОТЯТ ДО 67ГОДИНИ КАКТО ДРУГИТЕ И БЕЗ КУРОПЦИОННИ 20 ЗАПЛАТИ ........В ГЕРМАНИЯ ,ХОЛАНДИЯ ИЛИ КОЯТО И ДА Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ПОЛИЦАЯТ СЕ ПЕНСИОНИРА И ТОЛКОВА НИКАКВИ 20 ЗАПЛАТИ И НИКАКВА КОРУПЦИЯ
  • 132 картечара

    1 0 Отговор
    Биячите са имали късмет, че младежът не е имал пистолет или автомат!!!
  • 133 дани

    0 0 Отговор
    този кадето си бърка под якито да него сарби нещо или муе флезала змия в гащите или се прави на рамбо
  • 134 ташо

    0 0 Отговор
    браво на прокоратурата и данс те нищо никога не знаят нямат доказателства и българия цъфти за корупцията -за европа сме последни на планетата но за българските управници от 28 години сме номер 1 хи хи хи
  • 135 вуте

    0 0 Отговор
    това е то положението в българия
    значи трябва да шофираме с калашници ако искаме да останем живи и здрави
    ало правителството пуснете калашници на народна цена на женскийо пазар
  • 136 xyz

    0 0 Отговор

    До коментар #123 от "onq s katara":

    При друга ситуация можеше да има четири трупа. Пречката е чл.12 от Н.К. Добре го бяха измислили преди години, ама след случката с Еди Минасян веднага го промениха, не издържа и четири месеца тази редакция. Ако нормалният човек има законови гаранции за защита, тогава ще те питам дали пак мислиш така.