Last news in Fakti

8 Март, 2016 12:57 2 607 1

Ивайло Гаджов, който простреля свой съученик, остава в ареста

  • ивайло гаджов-
  • простреля-
  • съученик-
  • остава-
  • ареста

Съдът реши, че случаят е изключителен, а момчето е действал планирано и осъзнато

Ивайло Гаджов, който простреля свой съученик, остава в ареста - 1
Снимка: БТА

Съдът реши 16-годишният Ивайло Гаджов, който простреля 14-годишно момче, да остане в ареста.

Съдът реши, че случаят е изключителен, а Ивайло е действал планирано и осъзнато, когато е прострелял своя познат. Магистратите обясниха, че деянието на стрелеца е извършено и пред множество свидетели. Ивайло дори е изпращал снимки на оръжието на своя съученичка и е стрелял без причина с него същия ден.

Бащата на момчето заяви, че синът му се чувства изключително зле в ареста и показа съобщения от Фейсбук, от които е видно, че Ивайло е бил заплашван.

Факти.бг припомня, че до инцидента се стигна, след като двамата тийнейджъри се скарали заради момиче. 14-годишното момче беше простреляно в столичния квартал „Княжево” - пред 26-то училище „Йордан Йовков”, на 26 февруари.

Миналата седмица, пред съда, Ивайло каза, че съжалява и се извинява за постъпката си. Родителите му също се извиниха и казаха, че не могат да си обяснят защо е постъпил така.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.