Last news in Fakti

28 Март, 2016 15:20 2 017 1

Обраха банков клон в Русе

  • обраха-
  • банков клон-
  • русе
Обраха банков клон в Русе - 1
Снимка: Ruse-news.com

Обраха банков клон в Русе. Отцепен от полицията е района на банков клон в непосредствена близост до СОУ „Хр. Ботев“ тази сутрин. Екипи на МВР извършват оглед на мястото. Сигналът за проникване в банковия клон е постъпил в 8.28 ч.

Крадците, проникнали банковия клон на ул. „Александровска“ в Русе и са задигнали част от намиращите се в трезора парични средства. Това каза пред журналисти директорът на Областната дирекция на МВР в Русе ст. комисар Теодор Атанасов, цитиран от Ruse-news.com. В момента се изяснява стойността на откраднатото.

По думите му, сигналът за обира е бил подаден малко преди 8,30 ч. тази сутрин от служители на клона. Най-вероятно обирджиите са се промъкнали през гаражите в сградата, след което са успели да се доберат до помещението, в което се съхранявали паричните средства. Каква част от тях са станали плячка на обирджиите, предстои да бъде уточнено. Към момента няма и конкретно заподозрени за обира лица.

Ст. комисар Атанасов отклони въпроса кога, как и дали се е задействала охранителната система, както и дали е засегнат по някакъв начин намиращия се в съседство клон на друга банка с мотива, че това е част от оперативно следствените действия, които се провеждат и в момента. На въпрос дали има открити следи на местопрестъплението директорът на русенската полиция заяви, че това е следствена тайна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евлоги

    1 0 Отговор
    Дано сумата да е по крупна!Браво на момчетата имат нюх!