Last news in Fakti

31 Март, 2016 12:00 2 320 1

Прокуратурата се самосезира за секс скандала с професора от НСА

  • нса-
  • прокуратурата-
  • самосезира-
  • секс скандал-
  • професор-
  • николай колев

След репортаж стана ясно, че проф. Николай Колев урежда изпити срещу секс

Прокуратурата се самосезира за секс скандала с професора от НСА - 1
Снимка: Нова телевизия

Днес, в Софийската районна прокуратура е образувана преписка, по повод разпространена в медиите информация, че професор Николай Колев от НСА, предложил на своя студентка да си вземе изпит „срещу секс или пари“, съобщиха от прокуратурата.

В тази връзка е постановено извършването на проверка, след приключването на която ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респективно – за повдигане на обвинение срещу Колев, както и по кой текст от НК.

Факти.бг припомня, че преди дни, Адреналинката Ваня се обърна към „Господари на ефира”, след като проф. Николай Колев от НСА ѝ е отправил шокиращото и неудобно предложение. Колев е бивш декан в Академията и е бил 12 години в нейното ръководство.
 
Студентката, която професорът покани на хотел, за да уредят по-бързото ѝ завършване, заяви, че Колев е бил брутално директен в предложението си.

Ръководството на висшето училище незабавно реагира, след като предаването разкри как професорът урежда изпити срещу пари или секс. Решението беше взето на извънредно заседание на Академичния съвет.

От телевизията потърсиха за коментар и самия професор Колев. С него обаче те успяха да разговарят само по телефона, защото бил в болница. Там по думите му го изпратил стресът след репортажа на предаването. Тогава той заяви, че излъченото в предаването е манипулация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Тези като този , не предлагат на студентките да си взимат изпитите срещу секс , не подвеждайте хората . Те най нагло изнудват момичетата че ако не преспят с тях изпита няма да се даде . И която се поддаде ......
    Това си е чисто изнасилване и за такова трябва да го съдят този боклук .
    И като го вкарат в пангото , там да изпитва мургавите с парафиновите бухалки , но после кой кого не се знае .