Last news in Fakti

9 Април, 2016 21:14 4 338 11

Курсант в академията на МВР и негов познат биха жестоко шофьор след засичане

  • мъж-
  • курсант-
  • мвр-
  • побой
Курсант в академията на МВР и негов познат биха жестоко шофьор след засичане - 1

51-годишен мъж е бил пребит след спор при маневра на улица в димитровградското село Добрич. Нападателят е задържан. Той е курсант в Академията на МВР, съобщава Нова тв.

Инцидентът е станал малко преди обяд в събота, когато потърпевшият Панчо Пенев завивал и леко засякъл идващия насреща автомобил. Когато слязъл да се извини, бил грубо нападнат от двамата мъже в другата кола.

Според свидетели боят бил жесток, налагали го с юмруци и ритници. Хората от близките къщи са изплашени.

Панев е професионален шофьор от 35 години и не може да си обясни нападението.

Настанен е в хасковската болница със счупена скула.

По-младият от двамата нападатели е задържан. Той е курсант в академията на МВР. По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КШЙС

    3 0 Отговор
    Чалгата не прощава... Сега е курсант после ще излезе с офицерски чин и ще млати и мачка, като истинско ченге от филмите на 90-те
  • 2 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
    ПРЕБИЛИ ГО ЧОВЕКА ОТ БОЙ
    ЗА НИЩО
  • 3 рес еоод

    2 0 Отговор
    Нали щяха да я закриват тази школа
  • 4 Найденов

    2 0 Отговор
    Щастлив съм, че съм електорат в Мутренска държава!
  • 5 пени

    3 0 Отговор
    Сега очакваме Веско Маринов да напише нов хит продължение на "Нашата милиция ни па....". Тия двамата ги чака бляскаво бъдеще в отряда за борба с безредиците - там им е мястото. И с радост ще пазят властта от народо и ще млатят щастливо за кокалче. Плевнелиев, дай им по един орден "Стара планина" - за това, че са се справили с този вярно сгрешил, но извиняващ се човечец.
  • 6

    3 0 Отговор
    Агресията В България е с невиждани размери.Ако си беден и изнервен от това каква вина има обикновения човечец? То те затова и не дават хората да носят оръжие свободно.
  • 7 незнайко

    3 2 Отговор
    Това момче, веднага трябва да бъде изгонено от Академията на МВР, без право да продължи.
  • 8 брей,брей

    1 0 Отговор
    Ше го пратиме "под прикритие"...Като го изучиме с нашите данъци...Да ни пази от лошите...К..елдак мръсен...
  • 9 възмутен

    0 0 Отговор

    колкото по-голям е един п....с толкова повече ламти за власт
    на МВР всичко епозволено още от време оно
  • 10 лъва

    0 0 Отговор
    Поредния пример за поредния откачен боклук.Ся ако сме една нормална държава тоя трябва да постои за такъв зверски побой поне 8 годинки зад решетките и да плати 50 000лв обезщетение на пострадалия.И понеже е голам мъжага интересно ни е дали щеше да е толкова отворен ако в отсрещната кола стоеше не тоя възрастен човек ами ако бяха двама яки мутряги с големи досиета.Аз ще ви кажа какво щеше да се случи тогава тоя келеш щеше на напълни гащите и сега той щеше да лежи в болницата.Голям мъж голям кандидат полицай аве като си такъв голям мъж изправи се срещу мъже ве не срещу стари хора неспособни да отвърнат на твоята брутална агресия кореняща се в липсата на мозък в простата ти глава.А вие господа полицаи в АКАДЕМИЯТА нямате ли психотестове там или това е някое "чичово" момче.
  • 11 Гост

    0 0 Отговор
    Да видите действащите ченгета .... като облекат синия парцал , те колят , те бесят ... бездарници . То читав човек полицай няма да тръгне да става .