Last news in Fakti

11 Април, 2016 08:43 13 552 24

Пътният бияч от Академията на МВР ще бъде изключен

  • мвр-
  • пътен бияч-
  • изключен

Нападнатият от него носел брадвичка в колата си, но не му хрумнало да я използва

Той е на 51 години и втори ден е във болница, пребит от бой. Защото на ляв завой засякъл автомобил на пътя. И спрял да се извини

„Аз съжалявам дето спрях. Това едното момче по-младото, дето полицаи ли, какъв ще става, направо идва и почва да те мачка и да те трепе”, разказва пред bTV Панчо Панев.

За побоя  е задържан  курсантът в полицейската академия Петко Петров, който след 24 часа в ареста напусна  управлението бегом. Твърди, че е бил нападнат.

„Абсолютно нищо не съм казал, даже му викам, „Добре, бе, човек, дай да ти се извиня, ако трябва” и няма, това е  и почна: рита, думка, бъхта с ритници, с крака”, казва обаче жертвата.

Панев се заканва да съди побойника си. Битият мъж е бил професионален коляч на животни. В момента на инцидента в колата си е имал брадвичка. И въпреки ударите, не я е използвал. 

Хората от село Добрич, станали свидетели на уличната саморазправа, искат побойникът да бъде изключен от полицейската академия. Биячът Петко обаче иска да продължи следването си.

Свободен и без обвинение,  той от днес трябваше да се върне на студентската скамейка  в Академията на МВР. Главният секретар на силовото ведомство Георги Костов обаче съобщи, че момчето няма да продължи обучението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио Ангелов

    5 0 Отговор
    Направо да го освободят от изпити и да му дават дипломата ,готов е!
  • 2 гост

    6 0 Отговор
    Правосъдието за нищо няма опасен и агресивен човек, както и няма нищо против той да бъде полицай. Как вълкът ще стане защитник на овце, а закона повелява същите като него вълци да хващат вълк и да го вкарват в затвора.
    Този няма как да излезе от ареста без обвинение при очевиден побой със свидетели в една нормална, правова държава. Абсурдно е да го пускат без обвинение, а тук се говори дали той щял да учи, ама той много искал. Леле, леле колко ниско са паднали правораздаващите, вероятно защото всички са такива като този, насилници, измамници и криминални типове.
  • 3 Петър Кимонов

    1 0 Отговор
    И да му намалят поведението...
    И ник'ви кина и сладоледи следващата седмица!!!
  • 4 Бяла лента

    0 0 Отговор
    Железен си ! Паднах от смях .
  • 5 бургас

    5 0 Отговор
    не само да го изключат но и затвор 10 години и на бащаму също и той е удрял човека тука не трябва милост а всъщото време го попитайте колко пари е дал за да влезе Академията на МВР защото като го гледам не е много от учените може пред телевизията да му направят тест за интелигентност и ще се види колко е умен и какви пари се дават за академията да се влезе 80% са такива влезли
  • 6 Бяла лента

    0 0 Отговор
    Към коментара на "Марио Ангелов"
  • 7 Тинки Уинки

    7 0 Отговор
    Тоя пикльо, се е взел за голямата работа. Има някой лев, има и връзки и вижте ме кой съм, мога да си правя каквото искам.
    Абе хлапак, утрешния ден, няма да го има Тате, и ще те спукат от бой! Много си надъхан да удряш човек, който не се защитава. Ако си набарал някой откачен, ще ти нахлузи академията в задника. Ама така е, на малкото магаре всеки е навит. В корумпирана държава, най-лесно се живее.
  • 8 сори

    6 1 Отговор
    Как така ще го изллючват от академията на МВР.Та той притежава най ценното качество на Българския полицай ДА МЛАТИ.Половината полицаи са с с такива заложби ..да млатат ..то си им е вродено...Те с друго не могат да блеснат..
  • 9 Димитър Петков

    6 0 Отговор
    От кога Милиционерското училище се нарича Академия?!Според Уикипедия академия е "обучение в сферата на висшето образование в едно направление на науката или изкуството".За каква наука или изкуство става въпрос при милиционерите?
  • 10 Toko

    5 0 Отговор
    Абе след 90-а година само плява се е пръкнала-факт!
  • 11 Niko

    4 0 Отговор
    Академия се нарича повече от 15 години доколкото знам аз. А сега да видим дали наистина ще бъде отстранен или наистина, като повечето там завършват с връзки - едни или други. Или просто ще се забрави бързо исторята и ще си завърши. Мен ме "отстраниха" само заради един невзет изпит, а този освен изключване трябва да му се наложи и административно наказание отделно ако го съди пострадалич. Което силно ме съмнява да стане. Все пак България е страната на неограничените възможности и вероятности.
  • 12 Няма дъжава

    1 2 Отговор
    Няма дъжава от много време насам. Какъвто управника такива и полицаите - боклуци, услужливо лижещи задниците на бандитите.
    Не е виновен който яде баницата, а който му я дава.
  • 13 гост

    1 3 Отговор
    А ти №12, от кои си, мислиш ли се за читав? Твойта агресия прозира и тук
  • 14 sosa

    3 0 Отговор
    А как е минал на предварителното проучване от МВР никой не смее да каже.
  • 15 Народен

    3 0 Отговор
    Хайде още един 'айдук на улицата, че има недостиг.
  • 16 ддд

    2 1 Отговор
    не село а град добрич
    хаиде може и толбухин
  • 17 Мишка

    1 0 Отговор
    Град Добрич или Толабухин е едно.А село Добрич Димитровград-ско е съвсем друго.
    Ама нали чукча е писател чукча не е читател!
  • 18 FR V

    4 0 Отговор
    В МВР всички ги избират с конкурс и затова са прости,нагли,неграмотни.

    Коментиран от #19

  • 19 WRC

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "FR V":

    Извинявай, ти да не си случайно Нобелов лауреат? Или зад компютъра си най-великия в хейтърсвото?
  • 20 бг идиотизъм

    3 0 Отговор
    Затуй следващия път чичката да вади брадвичката и сеч, явно има опит. От такива мекерета като тоя пикльо няма никаква полза и нужда, ся ако му се размине утре ще пребие някой друг, и понеже държавата я няма за да се намеси адекватно ние трябва да си се пазим от такива боклуци.
  • 21 ПАКО

    1 0 Отговор
    Единия изпит го е взел с отличен на практика......
  • 22 Българин

    0 0 Отговор
    Не съм съгласен с някои коментари че всички в МВР били такива.Полицията армията и жандармерията са просто инструмент в ръцете на властта.Както ги управляваш те така и ще действат.При некачествено управление следват лоши резултати.Проблема е във властта.тя допуска такива като тоя пръдлак в системата.Така че не слагайте под общ знаменател всички полицаи военни и служители на реда щото някои от тях загинаха заради коментатори като вас.
  • 23 Иван

    0 0 Отговор
    идеалнооооооо всички мутри вън от България.
  • 24 Супера

    0 0 Отговор
    Горкия бияч! Та той бил невинен бе, хорааа.
    Щом такива ги избират да пазят народа, горко ни!