Last news in Fakti

16 Април, 2016 18:00 1 889 1

Арестуваха и приятелката на задържания за смъртта на Александра

  • александра-
  • арестуваха-
  • приятелката-
  • задържания-
  • смъртта-
  • ивалена маринова

На местопрестъплението е открит отпечатък от обувка до главата на жертвата – оставен от обувката на Ивалена

За смъртта на 13-годишната Александра Сивриева от Провадия е задържана и 18-годишната Ивалена Маринова - приятелкатa на арестувания Красимир Тодоров, съобщиха от прокуратурата.

Ивалена Маринова е подложена на разпит за съучастничество в престъплението. Тя е задържана за 72 часа.

Изготвено е заключение на графологическа експертиза, която е установила, че на местопрестъплението е открит отпечатък от обувка до главата на жертвата – оставен от обувката на Ивалена.

Прокуратурата разполага и с видеозапис, на който Ивалена и Красимир продават златните накити на Александра – пръстен, обици, колие с медальон и гривна.

Установено е, че Ивалена категорично не е бременна, каквато информация имаше по медиите по-рано. По разпореждане на прокурора е извършено освидетелстване. Лекарите са категорични, че няма бременност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    2 0 Отговор
    охоо кой ще ходи в Сливен на БЛИЗАЛКИТЕ!!!