Last news in Fakti

5 Май, 2016 15:06 933 0

Пуснаха продавача на ракията убиец под домашен арест

  • тайфи мекльов
Пуснаха продавача на ракията убиец под домашен арест - 1

Софийският апелативен съд пусна от ареста Тайфи Мекльов от Якоруда, който е обвинен за причиняване на смърт на 5-ма свои съграждани, като им продавал ракия от некачествен спирт и есенции. Изменената мярка на Мекльов е домашен арест.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Сред мотивите на съда са разколебаване на обоснованото предположение за умишлено престъпление и болестите на Мекльов, които той трябва да лекува у дома.

След натравяне от алкохол по време на рожден ден и "свинска сватба" в събота в Якоруда починаха шестима души. Ракията - убиец не е домашна, варена в казан, а е чист метилов спирт с изкуствени оцветители и овкусители, показа анализът на лабораторията на "Пирогов".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА