Last news in Fakti

13 Юли, 2016 12:55 1 123 0

Производителя на ракията-убиец остава под домашен арест

  • тайфи мекльов-
  • ракия-
  • производител-
  • убиец-
  • домашен арест

Съдът в Благоевград отказа да освободи Мекльов въпреки, че той поиска по-лека мярка за неотклонение, за да може да излиза навън

Производителя на ракията-убиец остава под домашен арест - 1

Тайфи Мекльов, който е обвинен за смъртта на шестима души от Якоруда, натровени от етилов алкохол, остава под домашен арест.

Съдът в Благоевград отказа да освободи Мекльов въпреки, че той поиска по-лека мярка за неотклонение, за да може да излиза навън. По думите му, имал заболяване на сърцето, което налагало разходки. Трябвало и да изпълни поръчка в цеха си за производство на дървени греди, за да изкара пари, с които да живее семейството му.

Факти.бг припомня, че през зимата две компании от Якоруда пострадаха след консумация на домашна ракия, която се оказа отровна. Според свидетели алкохолът е предоставен от местен бизнесмен, който го произвеждал нелегално.

През май съдът реши Мекльов да остане под домашен арест в очакване на решението по делото. Той обаче настоява за свобода, за да може да работи и да изхранва семейството си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА