Last news in Fakti

7 Май, 2016 16:16 3 009 6

Откриха завързано 3-годишно българче

  • гърция-
  • дете-
  • българче-
  • завързано
Откриха завързано 3-годишно българче - 1

3-годишно дете от български произход бе намерено завързано за стол, а тялото му пълно с рани и язви, както и белези от гасени цигари по него, съобщават гръцки медии, цитирани от в. Български новини
 
Дори и полицаите се шокирали от картината, която видели, когато открили детето в изоставена къща в Немея (градче на 119 км. от Атина). 

Полицаите отишли в къщата след сигнал подаден от случаен минувач, който чул писъците и плача на малкото момче. Лекарите в здравния център са установили, че момчето има рани дори от цигари, гасени върху тялото му. 

След разследване на полицията са намерени родителите на детето, българи, които имат и други две малки деца. Българите казала на полицията, че завързали детето, защото бил палав и трябвало да отидат в Нафплио, за да търсят работа. 

За шокиращия инцидент е информиран прокурора на Коринтос, който е постановил другите две деца на двойката да бъдат настанени веднага в дом на фондацията „Усмивка на детето“. Също така на децата незабавно да бъде оказана и психологическа подкрепа. Родителите са арестувани с обвинение за насилие над деца и излагането им на риск.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    2 2 Отговор
    Българи или български граждани? Че не е едно и също.
  • 2 TODOR STOYANOV

    4 1 Отговор
    ЖАЛКО, МНОООГО ЖАЛКО...НИТО ЕДНО ЖИВО СЪЩЕСТВО НЕ ПОСТЪПВА ТАКА С ПОКОЛЕНИЕТО СИ, ОСВЕН ЦИГАНИНА!
  • 3 факт

    4 0 Отговор
    Тодоре и при българите ни има подобна жестокост... Например нашият БАЩА, Главата на нацията ни, глреда равнодушно как разни макаци, нападат бабички, ограбват ги убиват ги и как мастити прокурори и съдии ги пускат условно? Това ако не е още по-жестоко, да се не казвам Репей! Ами нашите любими народни избранници? Те ог десетилетия грледат равнодушно същото, загрижени единственно да ги преизберат и да си уредят мераците? Това там е едно детее, а ние колко народ бяхме прецакани?

    Коментиран от #4

  • 4 TODOR STOYANOV

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "факт":

    НИКОЙ НЕ ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ СИ!!!УПРАВНИЦИТЕ И ЛЕНТЯИТЕ НИЕ САМИ СИ ГИ ЗАСЛУЖИХМЕ, С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ГОСПОДА ЦИГАНИТЕ, КОИТО ХАПНАХА "КИФТЕТА", "КИБАПИ" И ПИХА БИРИЧКА...ФАКТ...ГОСПОДИН РЕПЕЙ!
  • 5 Бай хой

    1 2 Отговор
    Българин от Български произход - смешно.

    Българин от цигански произход - едно.

    Грък от Български произход - друго.

    Грък от цигански произход - пак друго.

    В крайна сметка Миче, за какво става въпрос?
  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЛУДИ