Last news in Fakti

8 Май, 2016 12:04 6 352 7

Мъж разстреля петима рокери в Москва (Видео)

  • карабина-
  • рокери-
  • москва

Трагедията са е разиграла в двор на изоставена пивоварна фабрика в Подмосковието

Мъж разстреля петима рокери в Москва (Видео) - 1

Мъж е разстрелял петима рокери в Москва. Трагедията са е разиграла тази сутрин в двор на изоставена пивоварна фабрика в Подмосковието, съобщават руските телевизии.

Убитите са младежи между 25 и 28 години. В момента полицията проверява дали те са били членове на известната в бившото постсъвестско пространство рокерска банда „Нощни вълци“.

Телевизия "Звезда" посочва, че убитите младежи са членували в рокерския клуб Honda. Интерфакс уточнява, че преди убийството младежите са разпивали с водка. След това са се скарали и малко след това е настъпила кървавата баня.

От руската прокуратура обявиха, че в ареста е 27 годишният Иля Асеев. В багажника на управляваната от него кола е открита ловна карабина „Сайга“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маурчи IV

    3 1 Отговор
    Таквиз неща не ставах ли само у сащ?

    Коментиран от #3, #5

  • 2 дедо стефчо

    2 1 Отговор
    И Силата на водката да бъде с теб ....
  • 3 Румен Янев

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Маурчи IV":

    САЩ е заразното зло човек !
  • 4 Румен Янев

    5 2 Отговор
    Тези дето ми сложиха минусчета на колко писти сте ???Гледате Риана на концерт с пържолки и си мечтаете за Американски просперитет ?? Неееее - ако вдигнете глави ще ви потраят докато им е угодно и сте аут !!!!Какво стана с Уитни хюстън ...с Майкъл Джексън ...с Принц ...и много други надигнали глави ???? А бе я си пуснете доко-доко и лепете минусе ....то затова сме на това дередже!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Читав

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Маурчи IV":

    В Русия това е сензация-в САЩ Е ЕЖЕДНЕВИЕ.
  • 6 Добра новина

    2 0 Отговор
    Алкохола не прощава!
  • 7 Бобката

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Румен Янев":

    "Вечно мълчание в неоспорима лоялност и подчинение пред всички по-висши в ордена. Иначе да му мислят." Ти Румене сам видя какво се случи с тези невероятни и талантливи човеци, когато се опитаха да отворят очите на заспалите люде. Излишно е да говорим. Мир вам.