Last news in Fakti

17 Май, 2016 15:18 2 187 4

Балканска драма: Пиян шофьор без книжка, мъртва жена, пътни полицаи

  • балканска драма-
  • пиян шофьор-
  • мъртва жена
Балканска драма: Пиян шофьор без книжка, мъртва жена, пътни полицаи - 1

Екшън като от филм на Емир Костурица се разигра във Видинско. Шофьор без книжка блъснал на улица в село Арчар възрастна жена, качил я в колата за да я закара в болница, но по пътя бил спрян от КАТ за проверка.

Междувременно жената била починала. Полицаите извикали екип на Спешна помощ, който констатирал смъртта на 67-годишната жителка на Арчар, съобщиха от полицията във Видин.

Тялото е закарано в болницата за аутопсия. Оказало се, че шофьорът, освен без книжка е и пиян - дрегерът отчел 1,04 промила. Извършени са два огледа – на местопроизшествието и на автомобила, марка BMW. 

Колата е иззета за автотехническа експертиза. 44-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата по случая продължава, в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 автотехническа експертиза

    1 0 Отговор
    НА бас че ще го пуснат. Не пише каква е колата и ако е някой джип или С-класа - ще стане същото, като с оня бизнесмен дето утрепа детето пред ресторанта на родителите им с Q7-цата. Всичко се потулва и тихо и кротко си пасете тревата без много да блеете, иначе...
    Помнители онзи депутат с Туарега дето изпреварва в насрещното и отнесе двамата младежи с опел кадет - нещо да четохте после??? Кирил Маричков от "Щурците" същия убиец - всичко млъкна

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Спиро

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "автотехническа експертиза":

    За колата пише, че е BMW.
    Но иначе си прав за подхода. Делата за този вид престъпления са написани предварително. Към списъка ти мога да добавя и Максим Стависки. Погребахме децата а той си развява гащите по света.
  • 3 Мангалян

    0 0 Отговор
    Тоз шафьор 100% е циганин! Балканска драма,Костурица,дрън-дрън ярина...
  • 4 азаз

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "автотехническа експертиза":

    Мъст трябва за такива случаи.Щом "държавата" не предпирема нищо тогава като "случайно" загинат няколко такива като описаните от тебе да видим дали ще се правят на недосегаеми.В тая "жунгла" всеки трябва да се оправя сам.Нито може да разчита на куките,нито на насраната ни "правосъдна" система!Саморазправа и мъст-това е оправията.Иначе тези,дето газят и убиват пак ще го правят!
    Живи и здрави всички и на никой да не го застига такова нещо!