Last news in Fakti

5 Декември, 2023 09:29 2 028 7

Мъж влачи с колата си охранител и се заби в зала

  • пиян шофьор-
  • охранител-
  • зала-
  • пловдив

Екшънът се разиграл в Пловдив

Мъж влачи с колата си охранител и се заби в зала - 1

Пиян мъж се заби с автомобила си във фасадата на зала за събития, като едва не уби охранител, който се опитал да го свали от колата му. Екшънът се разиграл в Пловдив, а за случая съобщиха от Trafficnews.bg.

„Проблемът започва в дискотеката. Мъжът беше подпийнал. Започна да опипва момичета и жената, която беше с него, помоли охраната да го изведе. Така се стигна до агресията от страна на господина”, разказа Антония Камберева, собственик на нощния клуб в ефира на „Здравей, България”.

„Жената се качи в техния автомобил и го помоли да тръгнат. Мъжът прояви арогантно поведение към нас. После отиде на шофьорското място при нея и ѝ каза да слиза. Тя не пожела и той я удари. Тя се премести на задната седалка, а мъжът се качи и потегли с голяма скорост. Засили колата срещу нас. Когато дойде полицията се опита да излъже, че не е шофирал той. Пробата му за алкохол показа 1,33 промила”, обясни охранителят на нощния клуб.

Мъжът е задържан за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чалгария

    6 14 Отговор
    Тъй като нямат полицейски правомощия, охранителите в дискотеката би трябвало първо да извикат полиция, а след това да "се опитват да изведат" някого насила.

    Коментиран от #7

  • 2 ТНТ

    11 0 Отговор
    Охранителят има всички правомощия да го изкара от заведението
  • 3 Гост

    12 0 Отговор
    Ще го пуснат щото трябва да си донабие жената и охранителя. Има недовършена работа и няма опасност да се укрие. Да го търсят по баровете да бие някоя охрана ако го няма.
  • 4 Некой си

    4 0 Отговор
    "Голем мъж".Пишете мухльото.
  • 5 Гост

    4 0 Отговор
    А още не са дошли празниците,тогава след седмица едини и пиени какво ли ще се случи
  • 6 КРИМИНАЛНИ НОВИНИ....

    2 0 Отговор
    „ПОДЗЕМНИЯ” СВЯТ В.....ШИКАГО
    Е В ШОК ОТ ТАКАВА АРОГАНТНОСТ...☝...
  • 7 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чалгария":

    Пич, вземи се осведоми относно ЗЧОД (ако не се лъжа😀) и т.н. и чак след това коментирай.
    Майка ти,ти е казала, че никой не може,ама всъщност не е така...