Last news in Fakti

9 Юни, 2016 08:06 19 871 33

Митьо Очите събирал такса „спокойствие” от заведенията

  • митьо очите-
  • слънчев бряг-
  • стрелба

Несебърският наркобос беше тежко ранен при престрелка снощи в Слънчев бряг

Митьо Очите събирал такса „спокойствие” от заведенията - 1
Снимка: бТВ

Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, събирал такса „спокойствие” от заведенията в Слънчев бряг. Това става ясно след престрелката в курорта, при която несебърският наркобос беше тежко ранен.

Той пристигнал пред заведението, пред което избухна стрелбата, именно за да предоговори таксата „спокойствие”. Желязков бил с 30-40 души охрана, с бронирани жилетки, въоръжени с брадви и ножове.

Заведението се държи от мъж, познат като Божо. Собственикът на заведението е бил известен като член на бившата борческа групировка СИК, съобщава Нова телевизия.И явно посещението на Димитър Желязков не е било първото.

Хората на Желязков влизат в заведението, но неочаквано за тях срещат отпор от около 10 приближени на собственика на заведението.

При престрелката един е убит, а трима са ранени. Лекарите в болницата в Бургас продължават да се борят за живота на Митьо Очите. Той е в критично състояние с опасност за живота.

Той беше откаран в МБАЛ-Бургас. Направена му е операция по зашиване на пикочния мехур, която е продължила цялата нощ до около 7 часа сутринта. 

По непотвърдена информация в тялото му са попаднали от 3 до 5 куршума.

Близки на Димитър Желязков нападнаха журналистите в болницата.

Рикоширали куршуми има и в близкия магазин. Хората в него са се изплашили много.

Двама души са арестувани. Разследващите събираха гилзи до 03-04:00 часа сутринта. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио Ангелов

    6 0 Отговор
    Нахраниха ли ви най-накрая!
  • 2 Мутроландия

    4 0 Отговор
    Не бе хора,грешна ви е информацията. Току що главния секретар на МВР каза, че комфликта е започнал от спор за паркоместо разбиршли!!!!
  • 3 яни

    2 0 Отговор
    ''Паркоместо''-дрън,дрън....И на ;главния; така му е удобно да е,че е по-благоприятно за него.Иначе тия бойковци напъваха и в крайна сметка си върнаха мутренските години.И дечурлигата знаят,че всички наркобосове си снасят на полицията да не ги беспокоят и да ''работят'' спокойно.Кой каквото и да си говори,става въпрос за НАРКОТЕРИТОРИИ.
  • 4 Румен Янев

    2 0 Отговор
    Отиваш в Слънчев бряг и паркираш пред заведение за да изпиеш едно кафе . Нооооо налиташ на някакъв примат и става страшно После идват други от стадото на приматите въоръжени с брадви колове ножове саби и боздугани.В същото време полицията на отсрещния тротоар чопли семки и пие швепсче. Малко след това започва истинския екшън с автоматични и полуавтоматични пистолети използвани от другите примати които са в заведението.Вследствие на бойните действия група иноземни туристи започват да лазят под масите а малко по-късно напускат заведението със скорост на която и Юсейн Болт би завидял Това не е сюжет за екшън филм а реалност в България!Следва продължение ....
  • 5 Боколандия

    1 0 Отговор
    Ха,ха,ха!!!!! Спор за паркомясто, главния секретар направо ни разсмя. Ръководството на МВР съвсем ни взе за мезе! Живееме си в мафиотска държава,в която ни смятат за идиоти!!
  • 6 емиии

    1 0 Отговор
    Ми то и тимаджиите събират такса във варна, дори ако си харесат някоя голяма сграда ще я вземат безплатно без собственика да е дължал нещо.

    Коментиран от #12, #16

  • 7 Чичопей

    4 0 Отговор
    Пичове, май ще има нов сезон на "Под прикритие"...Пробните снимки вече са започнали.
  • 8 Претръпнал

    4 0 Отговор
    Официалната информация е спречкване за паркиране!!!!?? Нищо сериозно не е станало,само един убит, няколко надупчени,леко притеснени клиенти на заведението и много шум заради някякво си дребно спречкване! К'во толкова , свикнали сме си ,това са си нормални неща за мафиотизираната ни държавица!!!
  • 9 битовизми разбираш ли

    5 0 Отговор
    Брей, как да паркирам в Слънчев бряг сега, за едно паркоместо цяла война е станала.
    Тия от Несебър не се шегуват, за едно паркоместо човек убиват, ръгат се и се стрелят!
    Абе, битов скандал, представям си ако ожуля колата на някой местен какво ще ми се случи, много нервни тия хора бе.
    Ал Капоне според нашият шеф на МВР е сигурно най-обикновен скандалджия.:)
    В България няма престъпност, няма мафия, няма рекетьори, има само скандалджии... ХАХХАХАХАХАХАХА.
  • 10 спокоен

    1 0 Отговор
    Хора, в Слънчака хората много изнервени бе!! К'во толкова им липсва, спокойствие ли,дрога ли алкохол до на.....не ли, силна музика до сутринта ли, проститутки ли, баси неблагодарните хора начи!!! Ти им праиш условия за почивка, те за едно паркоместо се карат!!! Забавлявайте се бе хора, живота в България и без това е толкова напрегнат!!
  • 11 Бате Цецо

    2 0 Отговор
    След като Митьо Очите бе прострелян няколко пъти в областта на генеталите вече ще се казва Митьо Мехура, че малко са му го спукали.
  • 12 Тони

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "емиии":

    Не разбирам защо се връзваш на такива глупости разказани в кварталната градинка, които нямат нищо общо с истината.
    Колкото до статията, някъде бях прочел, че май жена е в центъра на цялата свада. Не веднъж точно нежните половинки разпалват големи войни.
  • 13 главсек МВР

    2 0 Отговор
    Господин Костов, що не измислихте нещо по оригинално бе? Това с паркирането много постничко бе......? Преди 25 години вървеше, ама сега можеше да кажете ,че Митьо е погледнал гаджето на собственика на заведението и оня нали е мъжкар се е показал ,като такъв и се е почнало или ,че на дансинга неволно са се бутнали от двете компании, а най-достоверно щеше да е заради косъм в питието на някой от компанията!!!
  • 14 На Митьо Брат МУ

    2 0 Отговор
    Боже господи парко място ... 40 човека с бронежилетки и автоматични оръжия се карат за паркомясто.... Намам думи явно от МВР ни смятат за пълни кретени. Да не говорим, че Митьо очите вобще не беше лежал в затвора. Публична тайна беше, че е постоянно навънка. В каква държава живеем? Просто ми се повръща! Вече няма надежда да свършат мутренските години след като ТЕ ни управляват.
  • 15 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    тюх -дано оцелее човека ,че който дойде на неговото място ще е гладен и ще иска повече и ще на управлява по яко.дано човека хване европейското да си го гледа-ей какви времена дойдоха да се гърмят толкова честни хора -каква агресия само-тези от парламента са виновни,сега къде ще ходим на море-в турция гърмят с бомби ,не с пистолети,в гърция пълно с бежанци по крайбрежието,а в европата ами там само бежанци ще останат вече-новите еропейци...
    ей ако някой знаее къде са паркирали тези 40 човека с колите си -да отидем да вземем по една кола или джипка от паркинга -те ко ще ги правят,кой ще ги кара сега...горкичките
  • 16 мидичка

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "емиии":

    Клюките ги запази за другаде. Темата е за Митьо Очите. Той тоя беше ясно че си е повярвал много и му дойде времето.
  • 17 Министерство на ония работи

    1 0 Отговор
    Заблуждавате се в България няма престъпност и нещата не са такива каквито изглеждат
  • 18 яни

    1 0 Отговор
    Любопитен съм,тази такса''спокойствие'',каква е в размер и за какъв период от време е валидна.На колко ли хорица ше им олекне временно,докато не се появи ''митю-ушите''
  • 19 Не ги разбирам

    0 0 Отговор
    Не знам може пък наистина да са се скарали за парко място то трудно се намира къде да паркира човек и се изнервя понякога има логика незнам
  • 20 onq s konq

    0 7 Отговор
    Ако е бил с БМВ сигурно е нямало да се стигне до там защото които кара БМВ по принцип не го закачат защото е ясно че не е случаен
  • 21 Дядо поп

    0 0 Отговор
    И ние плащаме данъци и издържаме държава,която я има
    да ни взима парите ,но за друго я няма.
  • 22 111

    0 0 Отговор
    НЕЗАВИСМО ОТ ТОВА КОЙ КАКЪВ Е ,НО Е ДОКАЗАНО ЧЕ НАЙ ЧЕСТО ПРИЧИНАТЕ ЗА ПОБОИ,УБИЙСТВА И КОНФЛИКТИ С ФАТАЛЕН КРАЙ СА НА ЛИЧНА ОСНОВА .НАЙ ЧЕСТО ОБИДА,ЗАКАНА,ПОДИГРАВКА И СИТУАЦИЯ ПРЕДИЗВИКАЛА АФЕКТ Е ПОВОДЪТ.НА ВТОРО МЯСТО СА ЖЕНИТЕ И ЧАК СЛЕД ТОВА СА ПАРИ ИМОТИ И ОПРЕДЕЛЕНИ ИНТЕРЕСИ!ТАКА ЧЕ БЕДНИ И БОГАТИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ,,СТИГНЕ ЛИ СЕ ДОТАМ ВРЪЩАНЕ НЯМА .ОМРАЗАТА И ГНЕВА СА СТРАШНИ СЪВЕТНИЦИ НЕ ГИ КАНЕТЕ НИЩО ДОБРО НЯМА ДА ВИ ДОНЕСАТ!
  • 23 гост

    0 0 Отговор
    онова брадатото магазинерче нещо много шоптеше с полицая бая са стреснаха като видяха че ги снимат дано боико да ги види
  • 24 Батката

    0 0 Отговор
    Спортни новини:
    Срещата между отборите на стрелците и дърварите, завърши както се очакваше 3:0 за стрелците, въпреки численото превъзходство на гостите! Очакват се нови срещи с цел резултата да бъде поне изравнен
    Туризъм:
    Формата за плаж тази година е бронежилетка и хладно оръжие. Ще се смята за предимство ако туриста носи пистолет, пушка-помпа, АК-47 и е придружаван от негови близки с подобни "плажни" атрибути!
    Следва продължение!!!
  • 25 Кобрата

    0 0 Отговор
    Страшна работа...
  • 26 Сори

    0 0 Отговор
    те и политиците събират ,,Такса спокойствие " но му казват КОМИСИОННА...Това е да Бъркаш и да си вземаш от парите на Пенсионерите , Болните , Работищите , направо от всяка сделка , направо от Държавната хазна Без да си свършил за 5 ст. Работа..и сам да си определяш %
  • 27 ГОЙКО

    0 1 Отговор
    ПРЕСТАВЯМ СИ ТАЗИ ЗГАН ОТ БАБАЙТИ КАК СА СЕ РАЗБЯГАЛИ КАТО Е ГРЪМНАЛ ПЪРВИЯ ИЗТРЕЛ .ГОЛЯМ СМЯХ Е БИЛ КАТО ИМ Е ПАДНАЛ ПЪЛКОВОДЕЦА МИТЬО ВОЙВОДА. ХОРА НЕ ТЪЖЕТЕ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК -МНОГО МАЙКИ СЕ РАДВАТ .ПРОКЛЕТ ДА Е.
  • 28 велко

    0 0 Отговор
    Който си го търси си го намира . А тоя катил , доста късно си го намери и то както трябва . Смъртта е леко наказание за такива , сега ако оцелее сам ща се гръмне .
  • 29 ГОСТ

    0 0 Отговор
    Боже ,прибери си моля ти се версиите!!!За един боклук е...и и сензацията направиха,а за къде къде по-важни неща нищо.
    Дами и господа,каквото и да си говорим докато някакви боклуци и тия паразити отгоре си бъркат по дупките,а ние се чешем там където не ни сърби .... ТАКА ЩЕ Е !!!
  • 30 СКАНИЯ

    0 1 Отговор
    Да умира, няма какво друго
  • 31 шут

    0 1 Отговор
    Сега спокоен ли си боклук скапан.
  • 32 dsadsa

    0 0 Отговор
    Сега държавата изхарчи хиляди левове за спец операции, за лечение на тоя бабаит, който е затрил толкова хора, разплакал е толкова майки и все още обикаля на свобода.
    Нито на него му е чиста работата, нито на тоя дето държи заведението, щото и той не е случаен - никой не те оставя да въртиш печеливш бизнес на морето, ако си честен и нямаш някой за гърба си.
  • 33 909 БЪЛГАРИЯ

    0 1 Отговор
    АМИ ТАКСАТА Я ПОЛУЧИ С ЛИХВИТЕ !!! САМО ТАКА ЗА ТИЯ РЕКЕТЬОРИ БОЙ И ТРЕПАНЕ !!!