10 Юни, 2016 08:58 2 020 0

Още издирват двама за стрелбата по Митьо Очите

  • белезници-
  • митьо очите-
  • стрелба-
  • несебър

Румяна Бъчварова ще разяснява случая на депутатите

Още издирват двама за стрелбата по Митьо Очите - 1

Продължава издирването на две от лицата, замесени в престрелката в Слънчев бряг, в която беше прострелян Димитър Желязков-Очите, а негов охранител загина. 19 души вече са в ареста.

МВР обяви за издирване 8 човека, като няколко се предадоха сами. Един от списъка на МВР е познат на обществеността не заради криминални прояви, а защото преди няколко години участва в рeалити шоуто “Сървайвър”.

Осъденият за разпространение на наркотици Димитър Желязков - Митьо Очите, остава в критично състояние.

При престрелката в Слънчев бряг са участвали повече от 40 души с бронежилетки и брадви, пред очите на смаяни туристи и клиенти на заведения.

Разследващите работят по няколко версии. Водещата - скандал за паркомясто между кандидат-зетя на Митьо Очите и собственика на заведението, известен в района като Божо Козела.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова ще изнесе повече информация за случая пред депутатите в Народното събрание. Това беше поискано още вчера от народните представители на БСП, но Бъчварова вече беше заминала за Слънчев бряг, където се запозна на място със ситуацията.

Атанас Мерджанов от левицата поиска изслушването на вътрешния министър, защото, по думите му, "има не само поредно убийство или обир, а за това, че откриваме туристическия сезон, към който бяха отправени толкова очаквания, с поредното начало на гангстерска война".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА