Last news in Fakti

11 Юни, 2016 16:42 4 095 10

Само един в ареста за стрелбата в Слънчев бряг

  • митьо очите-
  • слънчев бряг-
  • стрелба
Само един в ареста за стрелбата в Слънчев бряг - 1
Снимка: Gramofona.com

Единствено Тодор Славов остава в ареста за кървавото меле в Слънчев бряг, съобщи Gramofona.com. Останалите задържани вече са на свобода.

Причината - изтекли са 24-те часа полицейско задържане без да им се предявят обвинения. Това стана ясно по време на делото, на което се обсъжда постоянния арест на Славов. Заралията е единственият обвиняем за стрелбата в курорта. Той е сочен за физическия убиец на гарда Александър Алексиев.

В хода на заседанието стана ясно, че Алексиев е покосен от три куршума. Наблюдаващият прокурор Ангел Ангелов съобщи, че има доказателства за това, че и други хора са участвали в стрелбата.

Тепърва обаче ще се изяснява кой още е стрелял и кой рани тежко Димитър Желязков - Очите. Славов беше докаран в съда с тежковъоръжена охрана. Той беше с бронежилетка, а на качулката му беше свалена едва в съдебната зала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефка

    5 0 Отговор
    Само в България могат да те осъдят за самоотбрана и то при изпълнение на служебни задължения . Тази гнусна мафия загнездила се в държавния апарат само с куршуми се лекува , с нищо друго .
  • 2 незнайко

    1 2 Отговор
    Докато цялата пасмина не бъде вкарана в панделата, спокойствие няма да има.
  • 3 Коко

    3 0 Отговор
    Не държава а смешка някаква...
  • 4 2233

    1 1 Отговор
    Агентите под прикритие са на свобода,
    а набедения за убиец ще го освободи съда защото мисля,че срещу ,,дървосекачите,, стрелбата си е чиста самоотбрана без превишаване на ответното действие.То пистолет срещу брадви си е чиста лудост.
  • 5 Кобрата

    1 0 Отговор
    А бо*лука Иван Терзийски, който е допрял пистолет до главата на Митьо Очите и е опитал да го гръмне, но пистолетът е засякъл, защо е освободен, а не му е повдигнато обвинение за опит за убийство?
  • 6 Бай хой

    0 2 Отговор
    Някой от вас гледал ли е "Кръстника". Спомнете си как бе убит Тони, братът на Майкал. Биха сестра му за да го изкарат от релси и да го предизвикат неподготвен.

    По същият начин скроиха шапка и на очите. Удариха два три шамара на бъдещият му зет и го причакаха за да го очистят. Свидетели, туристи от чужбина твърдят пред западни медии че в заведението са се появили неочаквано маскирани които са открили огън. Това нашите не го споменават.

    И навярно полицията нито разбира от мафиотски чистки нито гледа филми.

    Другите държави си имат мафия, нашата мафия си има държава.

    Ха и някои продължават да твърдят че едните мутри действали при самоотбрана. Мижай да та лажем. Тиквена история.

    Тиквата - "ще кряка, кряка като крастава жаба и ще умре без да разбере".

    Коментиран от #8

  • 7 БНВЕ

    0 0 Отговор
    Предполагам, че е пазача на отрещната бакалия, че не ги е обезвредил :D бухахаха
  • 8 Копола

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Баце, братът на Майкъл се казва Сантино Корлеоне или просто Сони. Твоят Тони не знам на кого е брат?Ама то и книжки трябва да се четат, че в дублажа можеда се обърка човек кой е Сони,кой Кони и кой Тони.

    Коментиран от #10

  • 9 1234

    0 0 Отговор
    бРЕЙ ДРУГИТЕ ДА РЪКОПЛЯСКАТ ЛИ СА БИЛИ ТАМ???
  • 10 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Копола":

    Кво да се прави? Сега ми светна че и най-добрите грешат по някога. Тони сони макарони - волна или неволна, правописна или елктронна грешката си е моя.

    Е не мога да съм велик като някои които като забележат такава фатална грешка и са длъжни да напомнят колко са умни и начетени. Възхищавам им се. Защо не мога и аз да бъда като тях? Бря бря бря.