Last news in Fakti

15 Юни, 2016 17:45 1 310 1

Хванаха 22 нелегални имигранти в белгийски бус

  • хванаха-
  • нелегални-
  • имигранти-
  • белгийски-
  • бус

В операцията е участвал и хеликоптер на Гранична полиция

Хванаха 22 нелегални имигранти в белгийски бус - 1

Задържаха 22 нелегални имигранти, съобщиха от МВР.

Тази сутрин, в зоната за отговорност на Гранично полицейско управление Гоце Делчев, е проведена специализирана полицейска операция. В хода й е засечен микробус с чужда регистрация, натоварен с нелегални имигранти, който не се подчинил на полицейско разпореждане да спре.

Активиран е план за съвместни действия на РДГП – Смолян и ОДМВР – Благоевград. Предприети са заградителни действия и в района на село Елешница е задържано превозното средство с белгийска регистрация.

В него са открити 22 нелегални имигранти, които заявили, че са сирийци.

Установени и задържани са още два автомобила с български граждани, съпричастни към случая. По първоначални данни, те са участвали в нелегалното преминаване на чужденците през границата.

В операцията е участвал и хеликоптер на Гранична полиция.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОЙКО

    0 1 Отговор
    ПУСНЕТЕ ХОРИЦАТА ПРИ БАБА МЕРКЕЛ. ТО ТОЗИ СЪЮЗ ЕВРОПЕИСКИ И БЕЗ ДРУГО Е ПРЕД РАЗПАД.