Last news in Fakti

21 Юни, 2016 21:51 8 357 32

Пребиха мъж заради забележка

  • пребит-
  • забележка
Пребиха мъж заради забележка - 1
Снимка: bTV

Млад мъж беше пребит в Русе заради забележка, предаде bTV. 28-годишният Антон Спасов е бил нападнат пред дома си от група мъже, въоръжени с прътове. Той е настанен в болница с множество рани, предимно по главата.

Скандалът между Антон Спасов и нападателите му се е разиграл малко преди полунощ. Мъжът чул силен шум пред къщата си и видял трима души да берат сливата му. Направил им забележка и се прибрал.

„След 10 минути се върнаха двама човека и ме извикаха навън, аз излязох, това става към 12:30... Прескочиха 6-7 човека със сопи и пръчки, започнаха да ме налагат”, спомня си пострадалият.

При вида на пребития си син майка му извикала полиция. Нападателите, които са роми, са идентифицирани и извикани за разпит, а Антон е настанен в болница. Има шевове по главата и счупен зъб. Усеща болки в крайниците.

Досега в квартала не е имало подобен инцидент. Съседите обаче признават, че често има набези над овошките им. От полицията в Русе разследват причините за побоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    0 0 Отговор
    Това е България! Отгоре КОЙ И ПОДОБНИ,парламент за Употреба,по средата МИТьо и подобни,отдолу нагли крадливи
    м...ли и всякакви ало и подобни дребни измамници! САМО ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ ВИЖДА!

    Коментиран от #2

  • 2 Бл Благов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    ЗА съжаление това е тъжната истина!
  • 3 изстрелян от ракетна система

    0 0 Отговор
    БХК и ДПС ще направят така, че тоя да си продаде апартамента и да се изсели от там.
  • 4 toma por kulu

    0 0 Отговор
    pu6ka s edra sol vmesto sa4mi ili za hvarkato s drebnite sa4mi itezi m....li 6te hvar4at kato pilzi ne sa popadnali na to4niq 4ovek ina4e kato sa na tumbi sa kurajlii q svali samo 2-3 ot tazi tumba I drugite kato dim gi nqma ot li4en opit
  • 5 Ром

    0 0 Отговор
    Правителството на ГЕРБ
    е най-обичащо ромите
    и грижещо се за тяхната безнаказаност

    бат Ром

    Млад мъж беше пребит в Русе заради забележка
    Прескочиха 6-7 човека със сопи и пръчки, започнаха да ме налагат
    Нападателите, които са роми, са идентифицирани и извикани за разпит, а Антон е настанен в болница

    Коментиран от #14

  • 6 СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ

    0 0 Отговор
    ЕЙ ПАК ТИЯ ЦИГАНИ КАКВОТО СТАНЕ ЦИГАНТИ СА ТАМ ! ТРЯБВА НАРОДЪТ ДА ВЗИМА ПУШКИТЕ !!!!
  • 7 Стойчев

    1 0 Отговор
    Според мен, трябва да разрешат използването на оръжия в такива случаи. При това положение човека да застреля циганите, които го крадат и така други няма да смеят така. Но за съжаление те са безнаказани, хващат ги, пускат ги, кражбите се множат. Селата се напълниха с такива цигани и останалите възрастни хора живеят в къщите си с решетки по вратите и прозорците като затворници, а циганите, които трябва да са в затвора са на свобода и крадат на воля.
  • 8 Няма надежда

    1 0 Отговор
    За съжаление само тежки дни ни чакат хората, които останахме в България. Скоро циганите ще са мнозинство, ще ни крадат и няма да можем да се защитаваме
  • 9 ИДЕЯ

    1 0 Отговор
    По света все още има острови с племена канибали, живеещи в джунглите. Предлагам да им направим дарение като им изпратим един голям кораб с няколко хиляди роми и хем ние ще се прочистим малко, хем те ще има да ядат с години, не знам дали дали имат фризери, но ако нямат ще си затварят месце в буркани
  • 10 777

    1 0 Отговор
    Направо ми причернява... Трябва нов европейски ред и нов Хитлер, който да събере Сганта в лагери и поетапно да бъдат изтребени. Само това е решението!
  • 11 ХАДЖИ ГЮМЮШ ОСМАНСКИ

    0 0 Отговор
    АКО ЗАБЕЛЕЖКАТА БЕШЕ НАПРАВЕНА НА ТУРСКИ ЕЗИК НЯМАШЕ ДА ГО НАБИЯТ!!!
  • 12 гадост

    1 0 Отговор
    Сега, ако изобщо се стигне до някакво разследване, ще излезе, така че човека ги е поканил посреднощ на сливи у тях в двора и после ги е набил заради махленски битовизъм, а раните са му от спъване в прага на вратата, като се прибирал щастлив и вероятно него, ще го осъдят. За целта вероятно, ще се задействат всички организации за защита на животните и т.н.
    Призивите за използване на оръжие в случая са немислими, защото после въпросният човек поблично на национално ниво, ще бъде заклеймен от всякакви национални медии и "журналисти" радетели на хуманизма и интеграцията и ще си го осъдят, като стой та гледай за убийство на невинни крадци и ще си лежи докато останалите оцелели му довършят имота.
    Това е положението в БГ и няма значение, какво ми казват по въпроса някакви " расли в саксия хора" от телвизора !
  • 13 qankov

    0 0 Отговор
    da vidim kak bate boiko bori bitovata prestapnost edna sedmiza pokazvane na muskoli ne stiga gospodin premier ne di li e napravilo vpe4atlenie 4e masovo po selata tazi prestapnost e nai ve4e po4ertavam nai ve4e ot malzinstvoto nare4eno ne romi a kakto im kazvat v 4eliq svqt zigani
  • 14 про

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ром":

    Благодарение на Ромите Герб са на власт....и затова ще ги пазят като зеницата на окото си ....а българите Кучета ги яли....

    Коментиран от #19

  • 15 Гост

    1 0 Отговор
    Следващата забележка трябва да е с 9 мм патрони на месо, иначе няма оправия. Може и с ловни 13-0 или бренеке.
  • 16 УРНГ

    1 0 Отговор
    Сега ще го глобят че е гледал овошки на общинска земя и не е плащал патентен данък! Ще му проверят здравните осигуровки, пенсионно осигуряване, глоби за паркиране, шофиране, ток, вода, вход, зимни-летни гуми, винетка, аптечка, срок на годност на аспирина в аптечката и налягането в резервната гума... Може да го проверят за СПИН, хламидия, сифилис и да му изкарат бележника от 4-ти клас...
  • 17 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор
    На тези цигани сега мястото им е в затвора за по 15 години!
  • 18 Коча

    0 0 Отговор
    В Америка ако така влязат в двора на някого да си берат сливи , ще бъдат застреляни тези брикети и никой няма и да ги потърси дори!
  • 19 Koj4o

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "про":

    А кой им позволи да издигат незаконно построени къщи, а ГЕРБ сега ги събарят.Кой ги използваше като биячи в лагерите на "лошите"хора?
    Кой си ги гледа като тамагочита от 44г. насам!?
    Дали ГЕРБ или на куманистите, тъй им харесва.
    Куманис=БСП+СДС+ДПС+попове+царе и всички издънки на ДС.
  • 20 гост

    1 0 Отговор
    Извикани за разпит. Ами чай и кафе да им направят. Филм да им пуснат.
    Какво означава да са идентифицирани и да не са арестувани и изпратени в затовора по бърза процедура след тежък побой. Ами те могат довечера да се върнат и пак да го пребият. Ще им дадат по една условна или подписка и това ще им е. А това е средна телесна повреда.
    Циганите живеят безнаказано, колкото присъди и глоби да им дават, ако не са в затвора или в трудови лагери, каквито трябва да се открият, няма нищо да се промени. Ще става все по-зле щом еин дивак не подлежи на наказание от закона той ще си прави каквото иска, това го доказват всеки ден.
  • 21 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    ДОКАТО НЕ ПУКНЕ ПУШКА ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО .МВР ГИ ВИКНАЛО ЗА СПРАВКА Е.АТИ УПРАВЛЕНИЕТО Е.АТИ МИНИСТЕРКАТА Е.АТИ ДЪРЖАВАТА Е.АТИ НАРОДА.
  • 22 гаевдфжеъййнръцжд

    1 0 Отговор
    смърт на такива и изгонване на прокурори и съдии които ги защитават на такива до като прокоратурата и садии те са корунпирани ще има такива сценки
  • 23 mediator37

    1 0 Отговор
    Поредната циганска наглост. Не стига , че те обират, ами и те бият ако протестираш.
    Искат да ни свикнат да мълчим докато ни обират.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ОДЧАЕН

    0 0 Отговор
    ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СМЕ ЦИГАНИ В ДЪРЖАВАТА СИ А ЦИГАНИТЕ СА БЪЛГАРИ И ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ТАКА Е ЗАЩОТО НИ УПРАВЛЯВАТ ЦИГАНИ А ВСЕКИ ЦИГАНИН СИ ИМА ПО ЕДИН ПОЛИЦАЙ И АДВОКАТ КОЙТО ГО ЗАЩИТАВА ОТ КРАЖБИ И ПОБОЙ ТЕ СИ ПЛАЩАТ И РАБОТЯТ ЗА ТЯХ БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ ПРАВО НА НИЩО В БЪЛГАРИЯ НИКАКВИ ПРАВА И ПРЕДИМСТВО-ПРЕДИМСТВО ИМАТ ,ЦИГАНИ ,ТУРЦИ,МАКЕДОНЦИ , АРАБИ НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ -ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРЕВЗЕМЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ДРУГИ ЕТНОСИ КАТО БЪЛГАРИТЕ ИЗБЯГАТ ПО ДРУГИ ДЪРЖАВИ ЗАЩОТО СМЕ ВЕЧЕ МАЛКО И ТУКА ДА СЕ ЗАВЛАДЕ Е ДЪРЖАВАТА ОТ ТЕЗИ ЕТНОСИ ТЪЙ КАТО ТЕ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ ТОТАЛНО УНИЩОЖАВАНЕ И ЗАВЗЕМАНЕ ЕДИН ДЕН НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ЩЕ СИ ПЛАЩАТ С КРЪВ ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИЕ НЕ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ И НЕ СМЕ ЕДИННИ ТЕШКО И ГОРКО НА ДЕЦАТА НИ
  • 26 Петко Воивода

    0 0 Отговор
    Трябва да се създадът трудови лагери и тези изроди да работят по 12 часа на ден като нас. За подобни деяния 10г затвор ако иска да излезе по рано след работа да се образова, един клас една година.
  • 27 гост

    0 0 Отговор
    Полицаите как обясняват ситуация, в която непознати идват и ти отнемат твоя продукция без твоето знание, желание или съгласие? Май се нарича кражба. Какво значи да направиш забележка, че те крадат? Това не е като да си си хвърлил фаса на улицата. Според полицаите всеки, който се възпротиви на кражба и не е съгласен да го крадат прави забележка. А побойниците и крадците са привикани на разговор. Вероятно България е единствена страна, в която разпознати и доказани крадци и побойници (в случая може да се тълкува и като опит за убийство) ги викат само на разговор, понеже сигурно тези са с много висящи дела и няма смисъл да им слагат още едно висящо, така или инак не лежат и остават безнаказани. И преди е имало безпаричие, но хората не бягат заради него, бягат заради безнаказаност, заради мутрите, заради картелите, и заради това, че политиците са най-големите мафиоти, а гражданина е нищо. Като няма справедливост няма да има и свестни хора, с малко пари се живее, но без справедливост не.
  • 28 Любен Каравелово обл Варна

    0 0 Отговор
    В моето село положението е същото. Искам да намеря хора, които бият срещу заплащане. Ще им платя да набият няколко циганина поне малко да ги стреснат че на полиция и прокурори не може да се разчита
  • 29 Христо

    0 0 Отговор
    Сериозно искам да попитам някой има ли предложение как да се справим с тези цигани и при нас всеки ден стават кражби. Ако някой има какво да каже смислено, моля да го направи, защото наистина имаме нужда от помощ
  • 30 кмета

    0 0 Отговор
    ИМА ЦИГАНИ ИМА ПРОБЛЕМИ НЯМА ЦИГАНИ НЯМА ПРОБЛЕМИ.
    в наше село ги зидаме в стените на къщите изпитана рецепта от турско .
  • 31 Иван

    0 0 Отговор
    ПИСНА МИ ДА ПЛАЩАМЕ НА М...ЛИТЕ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ВОДА
  • 32 БАЙ МАНГАЛ

    0 0 Отговор
    одчаен - ти не можеш да пишеш , какво остава за м...лите.А властта си трае ,но ще стане страшно и ще е късно