Last news in Fakti

28 Юни, 2016 17:14 2 537 3

Още седем души са арестувани след възстановка на престрелката в Слънчев бряг

  • митьо очите

В Бургас прокурори от специализираната прокуратура преценяват основанията за повдигане на обвинения

Още седем души са арестувани след възстановка на престрелката в Слънчев бряг - 1

Седем души са арестувани след възстановка на престрелката в курорта Слънчев бряг, при която беше ранен Димитър Желязков - Митьо Очите, съобщи БНР.

Частична възстановка на стрелбата от 8 юни, при която беше ранен тежко Димитър Желязков и убит бодигардът му, бе направена днес в курорта.

Сред задържаните е и Божидар Кузманов - собственика на заведението, пред което стана стрелбата. Той и шестима от хората му са участвали в следствения експеримент, а след това са задържани.

В Бургас прокурори от специализираната прокуратура преценяват основанията за повдигане на обвинения. Те поеха разследването на убийството, както и на други престъпления, свързани с него - изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици.

До момента обвинение са повдигнати на трима души - на Тодор Славов за убийството на бодигарда Александър Алексиев, а срещу Радослав Димитров и Георги Иванчев са повдигнати обвинения за опит за убийство на Митьо Очите.

От днес още четирима души са обявени от МВР за издирване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дони

    0 0 Отговор
    "Махленска разправия",каква солидарност към" колегите."Браво на министър председателя,какъв екип от бодигардове е спретнал да се грижат за неговото спокойствие,всеки втори е на мнение че управлението е мутренско другарю бборисов.
  • 2 ради

    0 0 Отговор
    айде стига с тези махленски свади
  • 3 Сали

    0 0 Отговор
    Абе не ви ли е срам целия държавен апарат да защитава най големия катил в източна българия , а хора в позиция на неизбежна отбрана да изкарвате престъпници . Нарушихте всякакви норми и баланси в природата , тръгнахте срещу собствения си народ , гибелта ви е сигурна .