Last news in Fakti

2 Юли, 2016 15:42 5 006 6

Наемателят на 4 YOU задържан в Испания

  • митьо очите-
  • данаил петков-
  • стрелба-
  • слънчев бряг-
  • 4 you

Белезниците щракнали в малкото градче Тарифа

Наемателят на 4 YOU задържан в Испания - 1

Един от издирваните след стрелбата в Слънчев бряг по Митьо Очите - Данаил Петков е бил задържан в Испания.

Белезниците щракнали в малкото градче Тарифа, съобщават местни медии.

За Петков е била издадена европейска заповед за арест. В следващите дни ще бъде задействана процедурата по неговата екстрадиция.

Петков не се появи на т.нар. частична възстановка на случая, проведена в заведението на 28 юни, веднага след която бе арестуван съдружникът му Николай Иванов.

Според прокуратурата Петков е част от организирана престъпна група, с тартор Божидар Кузманов - Кравата. Именно Кузманов и негови хора стреляха срещу Димитър Желязков и приближените му.

Държавното обвинение успя да залови голяма част от тях и ги уличи в рекет, палежи, побои и разпространение на наркотици.

На 8 юни в заведението 4 YOU Данаил Петков участва в престрелка с Митьо Очите, приключила с един убит и двама ранени. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 omnia mea

    0 0 Отговор
    Я как можело да издирват и в най-затънтени чужди страни, когато е засегнат "наш" човек, осигуряващ приходите от дрога...

    А убиецът на онова момченце посред бял ден в Борисовата така и не намериха, нали?

    Отвратителен феодализъм - в това превърнаха България герберските с%ини!
  • 2 ВЕЧЕ НЕ СЕ И КРИЯТ ДА ГИ КРИЯТ

    0 0 Отговор
    ЧАДЪРА НАД ДРУГАТА БАНДА Е ЯВЕН.КАК ТАКА БЪРЗО УЛИЧИХА И АРЕСТУВАХА ЕДНИТЕ А ЗА ДРУГИТЕ ВСЕ НЯМА ДАННИ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВАИ И СЪОТВЕТНО НИ ЕДИН АРЕСТУВАН....
  • 3 тошибиян

    0 0 Отговор
    ще ида ж сежерна корея или афганистан или ирак или либия и нека ме фанат а може и земята франц йосиф
  • 4 ПРАБАБА73

    0 0 Отговор
    а братя ГАЛЕВИ и много други осъдени кога ще ги арестуват.а този как го издириха.защото не е техен човек.горко ни ,какво ли още ни чака .
  • 5 експерта

    0 0 Отговор
    Тоя смешник си беше повярвал , че ще избяга от българската Прасаратура!!!Няма мърдане , тя от такива като него прави цървули!
  • 6 кроко

    0 0 Отговор
    Едната ръка не знае какво прави другата! В друга статия от дне някакво тъпо ченге пак плещи глупости, на които и той не вярва, че стрелбата е за паркомясто! Но прокуратурата ги уличила в в рекет, палежи, побои и разпространение на наркотици. Е, ако са уличени в такива работи, каква е вероятността да са се стреляли за паркоместа?

    Иначе още от сега ми е ясно че и тоя, след пообаващ цирк по съдилищата (с продължителност поне 5 години) ще излезе чист като съза!