Last news in Fakti

6 Юли, 2016 20:35 1 365 1

Отстраниха следователя уличен за връзки с Митьо Очите

  • митьо очите-
  • слънчев бряг-
  • следовател-
  • митьо очите

Заплахи и напрежение в Слънчев бряг месец след стрелбата

Отстраниха следователя уличен за връзки с Митьо Очите - 1

Следователят от Бургас Иван Христов, който беше уличен за връзки с Димитър Желязков - Очите, временно е отстранен от длъжност, съобщи bTV. По думите на главният прокурор Сотир Цацаров, Христов е обвиняем за престъпление по служба.

Заведението 4You, в което преди месец стана стрелбата срещу Митьо Очите, вече работи, но е празно. Има ново име и се дава под наем. Хора, които работят в него, неофициално разказват, че в последните дни имало заплахи и притеснения от хората на Очите. Имало и внесена жалба в полицията за това.

Празни изглеждат обектите в Слънчев бряг, зад които се твърди, че стои Желязков. Въпреки това навсякъде в курорта активно се лепят нови огромни реклами.

По информация от източници на bTV в ъндърграунда на Слънчев бряг, до дни хора от кръга на Божидар Георгиев ще се съберат на важна среща, на която да се обсъдят бъдещите си действия. Най-спряганото място за нея е остров "Света Анастасия", който е без полицейски контрол и става пуст късно вечер.

Контрол за пред камерите

Според таксиметрови шофьори, работещи в курорта, спецрежимът на МВР, който действа от седмица, не бил ефективен.

„Спират само жълти коли, таксита, бусовете, които зареждат с алкохол, храни…”, посочи един от водачите. Според него луксозни коли се проверявали само през първия ден, когато на място имало телевизии.

Таксиметровите шофьори твърдят, че са притискани, за да си купят стикер за 900 лева, с който да работят в източната част на курорта.

В четвъртък апелативният спецсъд ще реши дали да остави групата на Божо Кравата за постоянно в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 toma por kulo

    0 0 Отговор
    priqtna po4ivka s elementi na bg ek6an q riko6iral kur6um q nazobena mutra gleda6ta lo6o s buhalka balgarska realnost v bg kurort o4akvaite prodaljenie na filma ek6an v slan4ev brqg nai veroqtno v skoro vreme s glavni geroi bg nazobeni batki