Last news in Fakti

22 Октомври, 2011 12:43 1 416 1

На Дунав мост откриха приспособления за крадене на коли

  • автоапаши

Митнически служители на ГКПП Дунав мост откриха професионално оборудване за крадене на коли при щателна митническа проверка на напускащ страната автомобил BMW с молдовска регистрация, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Митници“.

В колата са пътували трима молдовски граждани. При митническата проверка са открити три сандъка с професионални приспособления за взломяване на автомобилни ключалки. Комплектът за автоапаши се е допълвал и от откритото специално устройство за разкодиране на електронните защити на автомобили. Откритите инструменти и приспособления са иззети от Криминална полиция при ОД на МВР-Русе.

Фактът, че устройствата са открити при излизане от страната и са видимо многократно използвани, обосновава предположението, че те са използвани при "гастрол" в България на чуждестранни автоапаши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 apash

    0 0 Отговор
    aide pak ot 0