Last news in Fakti

4 Октомври, 2016 00:15 4 889 5

Файтър преби гаджето си заради грешна вечеря

  • боец-
  • гадже-
  • вечеря

Той ще бъде осъден до края на годината

MMA боец преби приятелката си, защото му е донесла грешна вечеря, съобщи „Дейли Стар“.

Нападателят е 28-годишният Джулиан Уолъс. Той е атакувал приятелката си Джеси Джес. Самата Джес също е боец и признава, че е можело да получи много по-ужасяващи контузии, ако не е била тренирана.

Уолъс побеснял, след като приятелката му се прибрала с 15 минути по-късно и му донесла не поръчаната от него вечеря. Той започнал да я удря по главата, съблича и да й повтаря, че му изневерява.

Уолъс не позволил на Джес да напусне апартамента им в Австралия, след което продължил да бие и й заключил захват за задушаване. Тя обаче успяла да се освободи и го проснала с ритник в главата. Веднага след това се обадила в полицията.

Уолъс вече е признал вината си и ще бъде осъден до края на годината. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    0 0 Отговор
    Трябвало е да му счупи ръцете,че тогава само с поглед може да я следи.Болен мазохист.
  • 2 захват за задушаване

    0 0 Отговор
    Анаболите не прощават! Такива твари постоянно ги гони параноята и ги блъска яко тестостерона в малоумните тикви! Я ги вижте нашите дискотечни батки, дето им текат лигите, като на кучета и грухтят като дишат - назобани до умопомрачение!!!
  • 3 Диди

    0 0 Отговор
    Да,така е,за съжаление.
    Мен мъж не ме е удрял досега,няма и да допусна да се стигне до там.Но има жени които бързо прощавът защото нямът самочувствие за себе си като,,човек,,.
  • 4 те ми да

    0 0 Отговор
    Дрогата не прощава на никого! Сега в затвора, ще може да си упражнява бойните умения докато не го издебне някой с подострена четка за зъби.
    Ако беше обаче у нас щяха да го изкарат домашна тренировка и осъден естествено нямаше да има!
  • 5 Иван

    0 0 Отговор
    Що ни занимавате с тия боклуци. Спорт за малоумни дегенерати.