13 Октомври, 2016 16:29, обновена 13 Октомври, 2016 17:18 2 232 1

Граждани биха професор, блъснал заместник-кмета на столичния район "Слатина"

  • граждани-
  • биха-
  • професор-
  • блъснал-
  • заместник-кмета-
  • столичния район-
  • "слатина"

И двамата са настанени в "Пирогов" с леки наранявания

Граждани биха професор, блъснал заместник-кмета на столичния район "Слатина" - 1
Снимка: БНР

Шофьор на лек автомобил беше нападнат и бит от граждани, след като блъсна пешеходец пред столичен търговски център. Инцидентът е станал минути след 11.30 часа в квартал "Гео Милев", съобщи БНР.

Водачът на колата - 72-годишен професор, и пешеходецът - заместник-кметът на район "Слатина" инж. Тошко Николов са откарани в "Пирогов" за преглед.

Нараняванията им са леки и няма опасност за живота им, съобщи "Хоризонт".

Пред NOVA телевизия професор Александър Михалев разказа, че минал близо до пострадалия. Тогава пешеходецът ударил страничното огледало и едно от стъклата на автомобила. Михалев решил просто да продължи пътя си. След това обаче Николов ударил и задното стъкло. Тогава шофьорът се обърнал и видял, че мъжът е паднал на земята. Отбил, за да провери дали е пострадал.
В този момент очевидец на случилото се му се нахвърлил и започнал да го удря. Размахал и пистолет и го заплашил с убийство.

След подадения сигнал на място пристигнал полицейски екип, който предотвратил разрастването на скандала.

Николов не е открит за коментар, не се знае и дали той и свидетелят, нападнал шофьора, се познават.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бидона

    0 0 Отговор
    А този боклук който е изкарал пистолета къде е и защо не е задържан?Кво става в тази ш.....а държава? Разни тъпанари си вадят пистолети това ако е зад океана, ще ги застреля полицията на място!