28 Март, 2021 18:37 3 648 4

Мъж блъсна две деца

  • мъж-
  • деца-
  • момичета-
  • блъснал-
  • полиция

Инцидентът е станал между септемврийските села Бошуля и Карабунар

Мъж блъсна две деца - 1
Снимка: БГНЕС

Две деца са пострадали при пътен инцидент на шосето между септемврийските села Бошуля и Карабунар. Сигнал за случилото се бил получен снощи около 20:20 ч. в РУ-Септември. Към мястото незабавно били насочени екипи на полицията, пожарната и "Спешна помощ".

Оказало се, че 71-годишен жител на село Славовица управлявал лек автомобил "Мерцедес" по пътя. В същото време по посока на движението в близост до банкета се движила група от няколко деца. Възрастният мъж настигнал групата и с предната част на автомобила си блъснал две от момчетата.

В резултат на това 13-годишно дете от Бошуля е с множество травми и наранявания на крайниците и тялото, транспортирано и настанено е в МБАЛ-Пазарджик без опасност за живота.

Другото момче се оказало 16-годишен тийнейджър от Пазарджик, който е прегледан от медицински екип и е освободен за домашно лечение. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември.

Водачът е бил правоспособен и не е употребил алкохол. Той е задържан за срок от 24 часа в РУ-Септември.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик, като се извършват процесуални действия за изясняване на фактическата обстановка около инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦК на ГЕРБ

    3 15 Отговор
    Вкарайте в затвора дъртия ¥род !!!
  • 2 Лошо

    18 1 Отговор
    За съжаление вече няма кой да научи децата, че се върви срещу движението от ляво. Така ако колата е срещу тях, имат възможност за реакция.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чироза

    0 5 Отговор
    Кастрация на дъртия и сто тояги ама у двора отзад някой надарен