Last news in Fakti

24 Ноември, 2016 23:31 2 156 1

Хванаха трима след обир на жилище

  • хванаха-
  • трима-
  • обир-
  • жилище

Повдигнати са им обвинения

Хванаха трима след обир на жилище - 1

На 23 ноември 2016 г., Софийската районна прокуратура привлече като обвиняеми Владислав Симеонов, Павел Добрев и Борислав Стефанов, които ден по-рано – на 22 ноември 2016 г., действайки в условията на съучастие, чрез повреждане на дограма на прозорец на жилище, намиращо се в гр. Банкя, са отнели оттам вещи със значителна стойност – техника и бижута.

Тримата са задържани от служители на МВР непосредствено след извършване на обира, а впоследствие им е повдигнато обвинение, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от една до десет години.

Извършените до момента множество действия по разследването мотивират на предположението, че Симеонов, Добрев и Стефанов са автори и на други престъпления от общ характер, с предмет – отнемане на чуждо имущество, които са осъществявани при сходна с описаната по-горе фактическа обстановка.

Прокуратурата е разпоредила задържане на трите лица до 25 ноември 2016 г., когато те ще бъдат конвоирани в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за тяхното по-нататъшно задържане под стража.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 0 Отговор
    Илиян