Last news in Fakti

5 Януари, 2017 14:41 1 184 2

Фалшив сайт на здравното министерство продава чай

  • чай-
  • фалшив сайт-
  • министерство на здравеопазването

Министерството сигнализира ГДБОП за фалшивия сайт

Министерство на здравеопазването изпрати днес сигнал до Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" за фалшифициране на електронната страница на министерството. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството.

Сайтът http://livesbloggz.com/fito-balt/bg/minzdrav/ съдържа категорично невярна информация и прави внушения, които са подвеждащи за потребителите и опасни за здравето на гражданите, се посочва в съобщението.

Министерство на здравеопазването напомня, че официалният сайт на институцията се намира на интернет адрес http://www.mh.government.bg/b


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ник

    1 1 Отговор
    Поне да бяхте проверили последния линк към кой сайт е:
    "Страницата, която търсите не беше намерена!"

    Коментиран от #2

  • 2 Димитър Станиславов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ник":

    накрая има /b, което всъщност е излешно , ама то при тия явно бачкат хора дето все нещо не доглеждат