11 Януари, 2017 12:38 1 758 0

Проверяват директор на столично училище за порнографски снимки

  • проверяват-
  • директор-
  • столично училище-
  • порнографски снимки
Проверяват директор на столично училище за порнографски снимки - 1

Софийската районна прокуратура разпореди извършването на проверка, във връзка с изнесена в медиите и социалните мрежи информация, за публикувани снимки на интернет страницата на 51-во СОУ „Елисавета Багряна“ в гр. София. Фотографиите са на директора на учебното заведение – Асен Александров, които са с определено порнографско съдържание.

В хода на проверката ще бъде проверена автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител; а след приключването й ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респективно – за повдигане на обвинение, както и по кой текст от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА